bugün

baba izin vermedigi icin zirveye gidememek

baba izin vermediği için entry girememek ile başlayıp ,
baba izin vermediği için entry girememekle biten olayların ortanca halkasıdır. şimdi bu ne saçmalamış demeyin bana. açıklayayım o halde.

baba odaya gelir. bilgisayar başında 2 büklüm 4 kart olmuş ve sözlük manyağı haline gelmiş evladına bakarak '' evladım sen hala bilgisayar başında mısın?'' der. evlattan ses gelmez. duymamıştır bile. ertesi gün yine aynı baba ve ayn evlat aynı konusmayı yaparlar. pardon yapamazlar. çünkü evlat yine ses vermez. baba kafayı yer! ''yasak lan sana internet'' der. bu birinci baba izin vermediği için entry girememek olur. daha sonra cocuk internet cafe'den girdiği sözlükte zirve yapılacağı haberini alır. ''allahh. tamam ben de gitmeliyim'' ruh hali içerisinde eve gider. babadan izin ister. vermez... cocuk balon olur , gidemez. cocuk ağlar , baba kızar.* cocuk inat eder , baba direnir ve izin vermez. sonra baba merak eder; ''bu sözlük de ne acaba?'' der. bilgisayarın başına oturur. sözlüğün kısa yoluna tıklar. işte o an dünyası değişir. sözlüğe girmiştir. yazılanları okur. hoşuna da gider. birden yukarıda duran o buton gözüne takılır. ''üye ol'' neden olmasın der ve üye olur. sonra giriş yapar. bu arada odanın kapısını da kitler kimse görmesin diye. giriş yaptıktan sonra , kendisi de içinde kalmış ukteleri , esprileri vb girer. birden zall'dan bir özel mesaj alır; ''aramıza hoşgeldin baba. artık yazarsın. bir sorunun olursa....'' falan filan yazmaktadır. anaa! o da nesidir? baba yazar olmuştur! baba entry girmeye devam eder. artık sözlükmania hastalığına o da kapılmıştır. girdikçe girer , girdikçe girer... apansız, kapı kolunda bir hareket belirir! kapı zorlanmaktadır! içeri birileri girmeye çalışmaktadır!
dışardaki ses ''içerde kim var?'' der. baba sesini çıkaramaz. sözlükten nasıl çıkacağını da bilmemektedir. peki ne yapacaktır şimdi? çözüm bellidir. otoriteyi kullanmak! haha! kapıyı açar. oğlu odaya girer. bir de bakar ki ne görsün? babalık entry giriyor hem de hiç istifini bozmadan... oğlan şaşkın?!?
''baba sen ne yapıyon yav?'' der
baba;
''entry giriyoruz. görmüyor musun?'' der devam eder.
oğlan ;
''iyi de...''
baba;
''oğlum senin dersin yok mu? git çalış...''
oğlan;
''ya baba git şurdan. çekil ben girecem...''
baba;
''olmazz!!! daha işim bitmedi. daha sözlük yazarlarının itiraflarına entry girecem'' der.
cocugu postalar... baba da sözlük manyağı olmuş çıkmıştır.

bu da baba izin vermediği için entry girememek 2...
bitti.. *