bugün

ermeni soykırımının kanıtlanması

okuduğunu anlamayıpta hala bunda ısrar edilince adam gülüyor birde tarih profesörü kesilince bu arkadaşlar, insan gülmeden edemiyor.

tekrar yazıyorum inanın büyük punto olsa onunla da yazardım.

okuduğunuzu anlamıyorsanız, yazmayın.

şimdi üç milyon küsür ermeni nüfusu yazdım vikipedi'den alıntı olarak. bu ermenistan 2008 nüfus sayımıdır. vikipedi de yazan budur. dünya üzerinde ki ermenileri yazmadım farkındaysanız. ikincisi vikipedi 800.000 ermeni techir edilirken öldü diyor ve ermenistanın nüfusu 3 milyondur diyor. 800.000 ermeni öldüyse nüfus şu anda nasıl 3 milyon oluyor diyorum, zar'ın teki çıkmış dünya üzerinde 8 milyon ermeni var diyor. okuduğunu anlayan kardeşim, ben sana ermenistan nüfus sayımını söylüyorum dünyada ki ermeni nüfusunu mu söylüyorum. 800.000 ermeni öldüyse 3 milyon olamaz ki nüfus, o zaman değişik kaynakları araştıran arkadaşlarım görür ermeni nüfusu türkiye'de 1.5 milyon deniyor. 1.5 milyon ermeni katledildi diyor ermeni diasporası. o zaman ermenilerin tamamen bu topraklardan yok olmuşlardır ? bu ermenistanda yaşayan ermeniler zembille mi indi arkadaşım ? dünyanın dört bir tarafından devlet kurulunca gelmiş deniyor ermeniler. devlet kurulması için orda ermeni olması, çoğunluğun ermeni olması lazım değil mi ? zaten kurulurken nüfusları 3 milyon du, bunlar da hiç mi nüfus artışı olmadı ?.

bilgiler çelişiyor vikipedi'nin, onu göstermeye çalışıyorum. hala okuyorum okuyorum deyip duruyorsunuz. sahi gözüm nerenizle okuyorsunuz ? sonrada çıkıp ben vikipedi için bikbikbik.

burda haberi kaynak göstermiyorum, haberi okuyan arkadaş, acaba hangi üniversitenin yetkilileri gidip yapmış o araştırmayı bunu söylebilir mi ? okuduysa tabi. hangi kazılardan bahsediliyor orda ? hangi devlet yapmış bu kazıları ? bu kazılar dün mü yapılmış ? bunları iyice okumasını tavsiye ediyorum. bu başlık sadece bu kazıları haber yapan bir haberajansı ile ilgili. açıp kaynakları okumuyorsunuz diye yazıyoruz bu haberleri.

önceki girilerimde de değiğim gibi. içmeyin demiyorum. yaramıyorsa azaltın arkadaş!.

tarihi vikipedi'den kaynak göstererek "araştırdım siz yalan söylüyorsunuz" tavırlarını bırakın.

bu arada; orhan pamuk sms attı "seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım" yazmış. biri anlatsın ne demeye çalışmış.