bugün

okan bayülgen

nasıl biri olduğu, ne yapmaya çalıştığı gereğinden fazla tartışılan televizyon programları yapan şovmen.

benim anlayamadığım insanların hakkında sanki kırk yıllık dostlarıymış gibi okan şöyledir, okan böyledir demesi. ulan adam haftada birkaç saat tv programı yapıyor. ordan mı tanıdınız bu kadar. yok söylemek istediklerini söyleyemiyor da, psikolojik çalkantılar yaşıyor da. lan size ne. adam çıkıyor aklına geleni söylüyor, kendi programında eğleniyor, dalgasını geçiyor, siz de binbir türlü anlam yüklüyorsunuz. adamın hiç biri sikinde değil. alıyor parasını, eğleniyor, fotoğrafını çekiyor istediği gibi bir hayat yaşıyor. kimin umrunda.

gelelim inci sözlük saldırısına(!). ulan saldırı dediğiniz şey, iki beyin kıvrımı yoksunu kızın çıkıp, ''okandede.com inci öper ehe mehe'' demesi mi? yoksa diğer salağın çıkıp ''inci siker okan'' demesi mi saldırı. aman ne harikulade. ''ohaaa canlı yayında küfretti yhaa'' dimi ama sizin için. yok laf sokmuşlar, yok ayar vermişler. sizden başka kimsenin umrunda değil bu. adamın umrunda olmadı, programına devam etti. herhalde öyle olacak, başka ne yapacak. yok kızarmış bozarmışta, zor durumda kalmış. lan hiç sikinde olmadı işte kabul edin.

yok manifesto yayınlamışlar, fuck the systemmış. ama doğru, küçüklüğümüzden beri biz sisteme karşı durmayı, küfür etmek, yada gereksiz, hiçbir işe yaramayacak asilikler yapmak olarak öğrendik. evet ben sisteme karşıyım ama bunun için ne yapıyorum. pc başında küfrediyorum, oraya buraya gereksiz saldırı düzenliyorum, canlı yayına bağlanıp küfrediyorum. ayy canım yhaa. aferin sana.

okan bayülgenin kim olduğunu, neye hizmet ettiğini falan bilmem ama şu dediği şey doğru gibi geliyor bana: ''hayat sokaklarda.'' gidin bilgisayar başından kalkın, sokağa çıkın biraz.