bugün

okan bayülgen

şuan derya baykala giydirmektedir. hakketten ilginç bir insan formasyonundan ya bu adam. hiç sevmem bu tipleri. herşeyi ben bilirim havalarında. yahu kardeşim sen geçen haftalarda değil miydin derya baykalı çağırıp yıkama yağlama yapan. şimdi allah akıl fikir versin diyorsun kadına. şuan sana evde ne beddua ettiğini duyabiliyorum. lafımı esirgemeyeceğim resmen 2 yüzlü bir insan. yani 14-15 yaşlarında çocuklar kavga eder bunların ortak arkadaşı vardır. bu arkadaş birisinin yanına gidince onu haklısın der diğerine gidince ona haklısın der ya bu adamda bu mantık var. neden bu kadar kin yaptırdı bana bilmiyorum ama ciddi sevimsiz bir insan.

geçen birde acuna lümpen demişti. gel burdan yak. adamın ne kötülüğünü gördün? neresi battı? sanırım kendine söylemek istemediğin cevabı ben sana vereyim. çünkü kıskançsın. evet. neden kanal d, star, gibi kanalların programlarını eleştirmiyorsun. işte cevap burada.

kanal d de iken seda sayanın programını hiç çıkarmıyordun. şimdi showa geçti çıkartıyorsun. sistemi eleştiriyorsun ama sistemin başını sen çekiyorsun. valla sıkıldım yıllardır senden ve şu medya arkası yorumlarkenki havandan. yeter.