bugün

şehit olmak için filistine yardıma gitmek

şehit olmayı hurilere gitmek zanneden geri zekalıları görmemize vesile olmuş başlık. Çocuğun babasıyla ilgili anlatmak istediği "ölme ihtimaline karşı kormadan gitti" iken anlatılanları başka organları ile anlayan cahiller at koşturur efendim ondan sonra.

hayır, islamiyet'te şehit olmanın anlamını bilmiyorsun ötme bari. Ayrıca pkk'ya karşı savaşmak ile bu meseleyi kıyaslama kadar saçma bir mantık olamaz. Söz konusu kişiler pkk ile savaşaya karar verse nereden başlayacaklar? herşey bir kenara ordu buna izin verir mi? Bu ülkenin polisi, askeri yok mu? Türk ordusu o kadar aciz de başkalarına mı kaldı pkk'ya karşı savaşmak. Peki sen burda şehitlikle ilgili fetva vereceğin yere gidip pkk ile savaşsana, çok vatanseversin ya.

insanları eşleri, çocukları ölmüş ne diyeceklerdi cenaze töreninde? Çocuklarını askere gönderen anneler şehit olsun diye mi gönderiyorlar, hayır. herkes evladının sağ salim dönmesini arzu eder. Fakat evladı öldükten sonra en büyük tesellisi evladının şehit olmasıdır ve bu sebepten doalyı vatan sağ olsun der. buradaki meselede aynı durum.

Şehit olmayı sadece vatan savunması yapmak sananları ise hayret ile izliyor insan.