bugün

israil in yardım konvoyuna operasyonu

sadece türklerin değil, azıcık vicdan sahibi olan her insan evladının içini acıtması gereken operasyon. gemideki aktivistler tabii ki de kendilerini ellerinden geldiğince savunacaklardı. elbette ki gönüllülerin verdiği en küçük zararı bile aleyhimize kullanacaklardı ancak sırf durumu meşrulaştıracak fırsat vermemek adına da gemilerine sabaha karşı baskın yapan silahlı askerlere karşı "buyurun kelepçe takın" deyip bileklerini mi uzatsalardı o insanlar?

bu saldırıya sesini çıkartmayan, elinden gelebilecek olan en küçük desteği bile esirgeyen insanların ellerine kan bulaşıyor farkında mısınız? yıllardır sürüp giden bu zulme zaten fazlasıyla sessiz kaldı tüm dünya. artık israil'in yasadışı ambargosuna karşı o "büyük" dünya devletlerinin ses çıkarma zamanı geldi de geçiyor bile. insanların gözünü açmak bize düşüyorsa eğer sorumluluk alınmalı. gemide bulunan her insanın vatandaşı olduğu ülke* ortalığı ayağa kaldırıyor olmalıydı şu an. dilerim geç de olsa gereğini yaparlar.

israil yalakası, vicdansız şerefsizler de bu haklı çabaya köstek olmaktan vazgeçsin artık. daha da küçülemezsiniz.

ben boktan hayatımdan utanıyorum şu an, siz hala "adamlar haklı, dediklerine uymak gerek. elbette ölürler böyle" mi diyorsun?

geçen gün orhan kural demişti sanırım "bana eşek herif, it oğlu it diyebilirsiniz. zira onlar küçücük bebeklere tecavüz etmediler, insanları katletmediler, soygun yapmadılar. ama onlar insana benzetilmeyi ister miydi bilemem."diye. doğru söze ne hacet.

silkelenin, şapkanızı önünüze koyun ve düşünün.