bugün

israil in yardım konvoyuna operasyonu

derin oyunlar dönüyor. türkiye birebir savaşın içine çekilmesi için fitil ateşleniyor. bir taraftan sempatizan ve provakatif şeylerin çıkacağı belli. böyle kolay ve yüzeysel hata yapılacak iş değil. hiç kimsemi bilmiyor uyanmıyor tuzağın farklı bişey olduğuna. israilde kendisine göre savunmasını yapacaktır tabi. biz şunu şunu uyguladık diye kendine göre hukuksal çizgiden ilerleyecektir mecburen. daha öncede özür dileme kapsamında birtakım şeyler gerçekleşmişti hatırlarsınız. gene onun gibi bişeye dönecek elbet. ama derin oyunlar var böyle hamle yaptığında böyle bir boyuta geleceği kaçınılmazdı zaten. şimdi kurtlar vadisini bekleyip görecez. büyük oyunlar dönüyor büyük.

abd'nin "olaylar hakkında şuanlık bir bilgimiz yok haber akışı sağlayamıyoruz" tarzında davranmasıda hakikaten çok gülünç. nasıl olur lan o? imkanı varmı? abd'nin aldığı her nefes ciğeri olan israil'e gitmiyor mu? yemedik hiç.

birde sapla samanı karıştıranlar hortladı birden her yerde. beyler hemen bişeyler görüp etkilenmeyin çok şükür beyniniz var default ayarlarınıza dönüp bir düşünün iyice. hemen yok atasözleri, onun bunun provakasyonuna katılıp koyun olmayın.