bugün

ev arkadaşınızın sevgilisi ile yaşaması

kaleyi içten kuşatmaktır, zamanla kibarca kovulacak olmanın sinyallerini verir.. ev sahibi siz olmanıza rağmeni sonradan gelen kız, evin annesi gibi davranmaya başlar. hele ki huyu kötüyse sıçtın demektir. hiç bir bok yapmaz, huzursuzluk verir, adamı tatsız eder..
zaten onlar öyle kumru gibi takılırken sen ne yaparsın ki? hemen duşa girer çıkarsın ki duşta bile rahat edemezsin. neticede evde bir bayan vardır ve ona göre hareket etmek gerekir. odanı dağınık bırakmak gibi bi durum söz konusu olamaz. prezervatiflerin, iç çamaşırların sürekli toplu halde dolabın çekmecesinde durmak zorundalardır.

- sen eve tek başına yorgun bi şekilde geldiğinde, onlar eve ilk taşındığınız zaman seve seve aldığınız eşyaların üzerine ayaklarını uzatarak film seyrediyor olacaklar.
- sen duştan tek başına buruşmuş ellerle çıkarken onlar parıldayan gözlerle çift halinde çıkacaklar.
- sen tek başına içip, tek başına sızarken onlar muhabbetin ve aşkın dibine vurup gecenin sonunda birbirlerinin nefeslerini hissede hissede yatacaklar.
- sen bitmiş diş macununa bakıp yalnız olduğunu hissettiğinde onlar farklı odalara gittiklerinde bile kendilerini yalnız hissedeceklerdir.
vs
vs
vs
(abartılmıştır.. bütün bunlara rağmen yaşamak güzeldir, üzülmeye gerek yok. kompleks yapmaya gerek yok)
not; başlık sahibi, karar ver nereye yazalım?