bugün

ay kız o salak bana da sarktı

ilginç bir kadın dayanışmasının zühur ettiği * cümlelerden biridir. genelde bi hatun yaşadığı bir olayı anlatırken, egosu sarsılan bir diğer hatun kişi tarafından bu sözle psikolojik baskı altına alınır hemen.

k1 diyeceğim. altından anlamlar çıkarmayın lütfen. darılırım.

k1: 1. kadın
k2: olaya bok gibi atlayan 2. kadın

k1: ya off bu berke beni öldürcek yemin ediorum yaa. bak saat sabahın 11'i oldu ve bugün atmış olduğum 217 mesaja hala cevap vermediii gerizzekaaağlı yhaaaa bu çocuuuuk öldürceeehm yhaa!

k2: berke mi? ayh! ayhş kız o salak bana da sarktııı
k1: ne? ciddi missiaan?
k2: evveeet (2 v ile söyleyince daha inandırıcı oluyor)
k1: inanmıyoruuum yha.. şaka gibi.

birkaç ihtimal var:

1) iyi niyetliyim. olaya iyi tarafından bakarım ilk etapta. ilk olarak şunu düşünüyorum: bu kız arkadaş, berke'den hoşlanmadı. çocuğun tam bi piç olduğunu düşünüyor ve arkadaşının kalbini kırmasından korkuyor. bu yüzden, böyle masumane bi yalan söyledi.

2) fesatım. bu kız berke'den hoşlandı, gözüne kestirdi gayet ama berke buna hayatta bakmaz. yani dünyada tek kadın bu kalsa da olmaz bu iş. bu yüzden, kıskançlığından kudurdu ve yalan atarak arkadaşının da berke'yle olmamasını sağlamaya çalışıyor.

başka sebep olamaz. ya 1. ya da 2.si. yani demek istediğim şu ki, kadının düşmanı yine bir kadındır. erkekler (istisnalar vardır elbet), yemin ediyorum "bazı" kadınların şu birbirine yaptığı çirkeflikleri yapmaz.

hayattan aldığım en büyük derslerden biri de; en fazla 2 tane dostum olacağıdır. 3. kişi benim dostum değildir. arkadaşımdır, muhabbeti iyi bi insandır filan ama dostum asla değildir. henüz yanılmadım bu konuda.