bugün

sözlükteki bayan yazarların iyi yazamaması

aslında bunun hakkında uzun uzun konuşmak isterim. Başlığımız ne? Sözlükteki bayan yazarların iyi yazamaması.

Bugüne kadar sözlüklerde öğrendim bir tek şey varsa; bütün genellemeler yanlıştır. Şimdi bu başlığa bakıp diyoruz ki, sözlükteki bayanlar iyi yazamıyor. Kullanmaktan nefret ettiğim bir savunma da "görecelilik" kavramını ortaya sürmektir. yani bik bik bik lise iki ' deki felsefe öğretmenim aklıma gelir "iyi" "güzel" kavramları görecelidir. oldu bebeğim, biliyoruz. Ha sözlükte iyi olarak genel kabul görmüş bir ölçüt var: pozitif bir karmaya sahip olmak. Bir de bunu karma sahiplerine sorduğumuz zaman aslında sözlükleri tam istedikleri gibi kullanmadıklarından yakındıklarını görürsünüz. Kimisi eğlenmek için girer, kimi egosantriktir, nick altı sayısıyla övünür. saygı duyarım. Kimi patronuna kızamaz, gelir burda içini döker, kiminin sevgilisi burdadır, kiminin sevgilisi yoktur, kimi koca bulmaya gelmiştir, kimi takımını tutmaya gelir, kimi şukela' ya basar gülmeye girer.

Madem bir kısmını konuşacağız: bayan yazarların iyi yazamamasını. Kendimden açıklamak gerekirse: burada çok önceden beri üyeyim, daha önce de başka bir nick ile yazıyordum. Sözlüğe giriş amacım popüler kültürün getirisi: tüketmek. Sadece gülmeye giriyordum. Zaten yazdığım entry sayısı çoğu kişinin bir günlük mesajlaşma sayısını geçmez. Cinsiyetçi bir toplumda yaşıyoruz, Kadın olduğunu gizleyen en az 999.999.999 tane yazar bulabilirim arkadaş sana. Buradaki kadın yazarların iyi yazamamasını sebebi, dışarı çıktığımızda birisi laf atınca nasıl ki kendimizi suçlu hissediyoruz, "acaba çok mu makyaj yaptım, acaba elbisem çok mu kısa? "diye, aynı kaygılarla istediğimiz gibi entry'lerimizde küfredemiyoruz, istediğimiz gibi mesajlara cevap yazamıyoruz.

ha bir de şey yazıyorsunuz sürekli şuraya: sözlükteki bayanları ortaya çıkarmak için yazılmış başlık. Kanmayın (uyarıyor bi de kıyamam)

yav canımın içi: bir allahın kulu çıkıp da demiyor neden kadın olduğumu gizliyorum. Lan gidin balık yiyin iki fostor, omega 3 falan alın.

Dışarı çıktığında gizliyor musun kendini? KAdın olduğumu neden gizleyeyim? Açıklar mısınız? Utanılacak bir şey mi yapıyoruz kromozom dizilişimizi mi beğenmiyorsunuz nedir?

Buraya zaten eğlenme amaçlı, tüketim amaçlı, sanal alemde vakit geçirmek amaçlı, ne bileyim günlerini gecelerini sözlükte bilgi vereyim amaçlı gelmeyen bayan yazarlara "sen iyi yazamıyorsun bik bik bik" diye çemkirmeyin. Umurlarında değil çünkü. Onlar yanlış biliyorsa, kimsenin suçu değil bu, kader oyunu değil bu, bu benim suçum. böyle de bir şarkı vardı galiba. konuyu saptırmayalım.