bugün

3 gün içinde 6 ilde 7 kişiyi zevk için öldürmek

vicdan sahibi hemen her insanın en azından idam değilse bile hiçbir aftan yararlanamayacak şekilde müebbet hapis cezası verilmesini istediğini düşündüğüm insanlık(!). akıl sadece insana verilmiştir ve yalnızca aklını kullansa bile hiçbir insan bu kadar canileşemez, hayvanlaşamaz bile diyemiyorum, öyle hayvanlar var ki(yok gönderme falan değil vallahi) insana insalığını hatırlatıyor.

bu adam asılmamalı diyemiyorum ya, hukuk açısından bu kadar geniş bakamıyorum, idamın geri dönüşü yok biliyorum ama sırf böyle manyaklar için idam verilebilmeli, ne bileyim 100 hakimin onayı filan gereksin ama olsun yani. maktüllerden birinin yerine yakınımı koyuyorum yok kardeşim sokayım böyle kanuna, kimse kusura bakmasın, ne ab ne abd ne de başka bir ülke böyle bir adama hayat hakkı tanımaz, tanısa bile umrumda değil. yahu adam hasta olsa iyileştirelim diyeceğim, geçmişi belli, senin kardeşini falan öldürse yine de topluma kazandıralım diyebilir misin, maktüllere göstermediği saygı ve sevgiyi bu şerefsizlere gösterenlere de allah vicdan versin. hala o mecliste kendi maaşlarını düşünen pezevenklere de maaşları haram olsun. sen hortumcuya, hırsıza, katile 5 yıl 10 yıl hapis cezası verirsen bu ülkede suç oranı artar, herkes kendi mahkemesini vicdanında kurar, senin vermediğin cezayı başkası keser ki bu da toplumun sonu olur.

kıza 5-6 kişi tecavüz edip boğazını kesiyor ve 10 yıl hapis cezası alıyor, geçmiş yıllarda böyle bir haber vardı, katil hapisten çıkmıştı, böyle şeyler olmamalı, kamu vicdanı her geçen gün zedeleniyor, hukuka güven azalıyor, yargıtay-hükümet-asker gerilimini görmek yerine bu halk "adalet" istiyor, yetkililere duyurulur.