bugün

şebnem ferah abartılmış balon bir şarkıcıdır

Müzikten anladığını idda edenlerin söyleyeceği sözdür. nitekim ilk mesajda şebnem ferah sibel canla karşılaştırılmıştır, yazıktır, bari göz göre göre yapmayın bu cehaleti... diyer bir deyişle popüler müzik ile alternatif rock müziği karıştıran insanın söylemesi muhtemel cümlerlerdendir. bu kişilerin düştüğü başka bir yanLış ta şebnem ferah dinLeyiciLerinin çoğunun ergen oLduğunu sanmaLarıdır.

ülkemizde ismail yk, demet akalın, bengü, hülya avşar, sibel can gibi (örnekleri çoğaltmak mümkün) bir sürü şişirilmiş ve müzikal anlamda üretici olmadıkları gibi su içseler bunun bile haber olmasını sağlamış insanlar varken neden şebnem ferah'ın müziğine ve tarzına takılmış durumda anlaşılmamaktadır. bazı kişiler tarafından ayrı tutulması rahatsız edici olabilir, fakat bu rahatsızlığı "çamur at izi kalsın" mantığıyla yapılması yanlıştır. aklıma gelmişken yazayım, şebnem ferah bu tip insanlar için "sana bilmediğin birşey söyleyemem" şarkısında şöyle bir söz söylemiştir: çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına önce senin ellerin kirlenecek.

kendisini, müziğini, tarzını sevmeyebilirsin ama ortadan yapılan bazı işler vardır ciddi anlamda müzik yapan birisine söylenmemesi gereken bir sözdür, yazıktır...