bugün

panzer motoruyla ıslanıp koşan solcu kız

üzerinde 2 haftadır giydiği, fazla giyilmekten paralanmış che tişörtü varsa abaza arkadaşları hayal kırıklığına uğratacak kızdır. che bir kez daha kurtarmıştır kızımızı. kendisiyle fikirsel ayrılıklarım olsa da salt düşmalık kesinikle beslemem. ama oku diye gönderildiği büyük şehirde aşık olduğu zibidinin boş beynini doldurduğu devrim hikayelerinin peşine takılmasını da yadırgarım doğrusu.

şöyle bi diyaloğa bizzat şahi olunmuştur:
- hıı ne eylemiymiş bu gideceğiniz yarın?
- yaa neydi pet... petki... petkimya mıydı neydi! onun satılışını şetces.
- aferim devam et.

taşrada babanın dişinden tırnağından artırıp, kızım okusun diye gönderdiği okulu uzat, git ona buna devrim ayağına ver, yol ol. eee sonra o beraber eylemlerde kolkola verdiğin hanzolar mezun olsun sen sik gibi kal ortada. bunalıma gir. oktay vardı, aşıktı sana. en az yüz kere vermiştin. gitti evlendi. aşık olduğu kızı kandırmak için namaza niyaza başlamış bi ara. yoldaş nihat vardı. nihat çığlıklarıyla odayı inletirdin vaktiyle. bankacı olmuş komprador puşt!
şimdi yanında kimse yok gördüğün gibi. yaşta ilerliyo. arayan soran da yok. aynayla başbaşasın her sabah. baban da öldü
geçenlerde seni cenazesinde istememiş, erkek kardeşinin elinden zor almışlardı. şimdi kimbilir hangi odakların maşası olcaksın. hangi eylemde kullanacaklar seni.

kızmıyorum sana. neden kızayım, neden düşman olayım? kandırıldığın için mi, saflığını kullandıkları için mi?

- ne eylemiydi yarın katılacağın?
- ya komp... komprador uşaklarını okulumuzda istemiyomuşuz, onu protesto etces!
- aferim et!

- bak hayri bu gençlerde ne kadar cevval, ülkelerini nasılda savunuyolağ.

- evet bebeğim.

- akşama nerdeyiz?

- lemanda öküz beğendi yices...

- ahahaaha...
(öküz beğendi artı meşrubat = 11-12 tl hesap) ki buda solcuların lemanda buluşamama sorunsalını meydana getirir. bu da çok ayrı bi başlık konusudur. öptüm.