uludağ sözlük te kalite tartışması yapmak

çok gereksiz bir eylem.

çok zaman oldu burada sürekli yazmanın bir şey katmayacağını anlayalı. gittim. sonra bir bakayım dedim ve bakıyorum. hani kutsal ihtiyacımız olan bilgi nerede, kimler yazıyor nerede var diye bakıyorum ve bulmaya çalışıyorum, maalesef bulamıyorum. birkaç sene evvel burası böyle değildi olm. şimdi bakıyorum 6. nesil ne katmış, beşinci neslin çükünde ne varmış, hangi troll daha iyi yazarmış gibi abuklukların temaşasında sürüyle insan kaybolmuş gitmiş.

hani ben üzülüyorum başkaları ne der, hatta hanım ne der bilmem. sol frameye, girilere bakın lan. forumlardan ne farkı var? 2 satırdan fazla bir şey yazılmış kaç giri var? olsa bile kim okuyor. okunmadığını bile bile kim yazıyor? yazdığının değmeyeceğine inana inana kimler emeğine yazık ediyor. neresinden tutarsan tut hayalkırıklığı.

nicke, görüşe, arkadaşına, dostunun düşmanına bakarak giri mi seçilir lan hem okunmalık hem oylamalık. ne gerizekalı bir mantıktır lan? uzun zaman önce de uyardım bir şey değişmemiş, şimdi de söylüyorum sanırım yine değişmeyecek. ama en azından söyleyeyim ve safımı tutayım.

ama diğer yandan insan hak ettiğini yaşar diyorlar ya. demek buradaki halk bunu istiyor. hayali sıçmaları beğeniyor, 2 satırdan fazla okuyacak ve yazacak kapasitesi olmayan insan topluluğuna kendilerini ait buluyorlar. dedim ya üzülüyorum. eskiden her şey mükemmel değildi belki ama çok daha iyiydi. bu sözlerim küfür olsun burayı bu hale sokanlara ve göz yumanlara.