bugün

tarafsız bölge

"dört tane eşi olduğu için irtica suçlaması yapıyorsunuz dindar milletvekillerimiz için, dindar olmayanların da metresleri var; ama onlar için irtica suçlamasında bulunmuyorsunuz"

yavrucuğum. yaşlı bir adamsındır, sesin de eşşeğin "halayık"ı gibidir. mesele de bu değil.

ahlaksızlık ile, dinin bir şekilde yorumlanmasıyla elde edilen izni karıştırırsan, haşa, duble yol inşaatında ezer seni allah.

biri dince kabul edilen uygulamadır. diğeri ise sadece ahlaksızlık. biri din adına ülkenin temel yasasını çiğnemektir, diğeri ise sadece boşanma sebebidir.

biri de çıkıp (aşağıdaki zilli) sınıf muhabbeti, burjuvazi ayağına yatmaya çalışır. heyt be yavrularım. sosyolojiyi kimden, kemalizmi nerden okuduğun (okuyamadığın) belli. türkiye cumhuriyeti topyekün tüm halkı içeren bir devrimi öngörmüştür. eğitim, öğretim, hizmet alanında tek sınıfı öngörür. bilmezsin sen tabi, evren paşaların ürünüsün. anlamazsın.

"tarikatların gerici olduklarından, bilimlere karşı olduklarından bahsettiniz. bugün öyle tarikatlar var ki uluslar arası bilim olimpiyadları düzenleyen, mensubunda binlerce doktor, mühendis barındıran. eşleri de hep baş örtülü"

yavrucuğum. başında sıkmabaş da vardır senin, ayağında da spor ayakkabılar. deden yaşındaki aklı çatır çatır işleyen sosyoloji profesörlerinin, emekli müsteşarların, darbecilere şak şak tutmadığı için işinden olmayı göze alan gerçek aydınların yanında bacak bacak üstüne de atarsın, bacaklarını giren çıkan varmış gibi oynatırsın da.

gelip de bana din kisvesi altında tekrar tekrar yorumladığın bilim algını ..ktirtme.

şerefsiz cemaatin senelerdir boşuna dersanelerinde tıp, mühendis okullarında hizmetkar yetiştirmiyor. alınan fen eğitimiyle insan, insan olabilseydi, bugün senin gazeten de olmazdı, hocaefendin de olmazdı, sen de olmazdın.

bir boku bilmeden öğrenmeden gelip, cezayir'in, iran'ın nasıl geri devrimler yaşadığından habersiz; kemalizmi cemaatinin önde gelenlerinden, hümanizmi humeyniden, ahlâkı kaçak hocandan öğrendikten sonra, bir de dediklerinin ciddiye alınacağı düşünüyorsan yanılıyorsun güzelim. azgın olabilirsin ama lütfen cahilliğinle insanları ikna edebileceğini sanma. sen sadece hizmet ettiğin hareketin, aydın geçinen kafası karışık genç türk kadınlarını tavlama çabalarının bir enstrümanısın. feminist takılışın da bundan --bak hele, türbanlı feminist.

--

inanılmaz bir dezenformasyon altında nereye savruluyoruz bilemiyorum. öyle şeyler söyleniyor ki tamamen saçmalık! komik olansa kimilerinin bunları kabullenmesi.

kaldırın beyler (bayanlar) başlarınızı. risalelerle, "hazretler"le varabileceğiniz yer gerçek dışı, adeta bir rüya.

hayır kaldıramıyorsanız da çekilin bir kenara ya da ötenazi isteyin ne bileyim. bu halkı şizofren etmeyin bari. yazık be.