bugün

okul için gidilen şehirden tatil için eve gelmek

çoğu 18-25 yaş arası gencin, özellikle üniversite eğitimi sırasında, yaşadığı durumdur. öss tercihleri sırasında aileden uzaklaşmak, özgürlüğü ele almak, gidilen yerde cirit atmak vs. sebeplerden ötürü başka şehirler tercih edilir.* tercih sonuçları gelir, öğrenci farklı şehirde bir üniversite kazanır ve gider. gel zaman git zaman ramazanıdır, kurbanıdır, vize sonrasıdır, ara tatildir falan derken öğrenci kaçamak yapıp tekrar ev ortamına görmek için ailesinin yanına gelir.ancak kabus bundan sonra başlar. anne-baba evlatlarını uzun süre görememenin verdiği özlemle gencimizi sürekli aynı ortam içinde tutmaya çalışır. ancak her akşamı parselleyen bir türk dizisi gencin akşamlarını karartır, bi kanaldan diğer kanala entrika dolu senaryolar arasında kafa hallaç pamuğuna döner.

sadece ev ortamında değil, gelinen kısıtlı sürede diğer arkadaşlar da ayrı ayrı kendisiyle ilgilenilmeyi bekler ama zamanın kısıtlı olmasından herkesle adamakıllı görüşülemez, oradan oraya koşturmak zorunda kalan kişi de en sonunda geldiğinden hem kafa hem de vücut olarak daha yorgun döner.

edit: böyle birşeyi nasıl unuttum bilemiyorum ama her sabah kahvaltı sırasında ve onu izleyen saatlerde * televizyondaki kadın programları insanın psikolojisini bozar, derbeder eder.