bugün

gökhan ünal

Daum efendi tarafından sağ açıkta oynatılacak futbolcu. Ahan da buraya yazdım.

Ha orta sahadan adam eksiltip, forveti Semih-Gökhan yapar mı? Bence cesaret edemez. işi günü kurtarmak olduğundan.
Du bi boşa sallamayalım. 4 defans sağda Gökhanın önüne adama gerek yok. Olunca performansı düşüyor. Soldakileri değiştirerek kullanırsın. O zaman sol içte Emre, ortada Christian, sağ içte topuz, önlerinde alex/özer (Özer biraz daha yaratıcı olabilse direk Özer diyeceğim de) Topuz un yedeği deivid. Emre ve baroninin Deniz ve Selçuk. (Hatta Selçuk biraz kendine güvense Baroni den daha iyi bence)
ileride de Semih-Gökhan ve ya Semih-Guiza mantıklı olabilir. Alex varsa Semih de olmalı. Alex yerine Özer oynatılırsa, Gökhan Guiza da denenebilir belki ama, yine benim gönlüm Semih in bu ikiliden birisi olması yönündedir.
Bu arada anladık ki, Guizanın gol atabilmesi için topu sağ ayağına alması kaleyi de karşıdan görmesi lazım. Başka türlü zor.
Yalnız Fenerbahçenin en büyük sorunu ortasaha ve ileriden ziyade defansın göbeği. Bilica ve Lugano uyumlu diyorlar ama, hala Luciano gibi aklı başında bir göbek oyuncumuz olmadı. Biraz Edu belki. Göbeğe hırçın savunmacı değil, hırçın savunma yapabilen sakin savunmacı lazım, yine bana göre. Bu adam da bence avrupalı olmalı.
Türkiye de mevcut yaygın kanının aksine, iyi çalım atan oyuncu teknik oyuncu anlamına gelmez.

ailenizin şifreli kanal kullanıcısı isvicreli bilim adamı