bugün

fethullah gülen hocaefendi yi anlayamamak

fetoşçuların ne mal olduğunu bilmektir (bkz: fetoş gülen)

bazı gerizekalılar fetoşu dinin sembolü olarak görüyor. neredeyse peygamber gibi.. fetoş hazretleri ne emrederse iyidir, güzeldir ! değil mi ? .. fetoşçular geri kafalı değil aslında, aksine işini bilen insanlar. "mal", hiçbirşeyden anlamayan "cahil" halkı çok güzel oyuna getirebilme yeteneğine sahiptirler.. işini biliyorlar yani. yolunacak kazı iyi seçmek lazım, bu bizim en büyük felsefemiz ! şerefsizler gelir eğitime el atar.. maksat eğitim değil mi kardeşim ? herif yapıyor işte. diyor bazıları. ne yapıyor ulan ? elinin körünü yapıyor. kıçından din uyduruyor. din bu değil. kuranın 2 sayfasını okuyup geri kalanı kıçtan kıl çıkar gibi yazılan kitaplardan okuyan zihniyetlerin dini bu. müslümanlığı bilmiyorsunuz arkadaşlar.. şuan sizin dinledikleriniz, saçmalıklar, cennet cehennem hikayeleri falan alayı yalan. unutun bunları. neymiş fetoşa gelen kinimiz nerden geliyormuş. din öğretmeni yakınım var, 1.000 fetoşçu gelsin hepsini bilgisiyle siker. aklınız durur. fetoşçular gibi kıçından din uydurmaz, tek yayınevine bağlı kalmaz. yayınevlerini de delil-bilgi olarak kabul etmez, sadece başkalarının görüş açısını öğrenmek ister. din dediğiniz sizin okuduğunuz kitaplardaki gibi saçma salak şeyler değil arkadaşlar. kuran okuyun din istiyorsanız kuran. size fetoşçular hakkında ufak bir hikaye anlatayım din hocası yakınıma ait sonra kararı siz verin.

oğlunu dersaneye yazdırmak için fem e gitti. aslında yazdırmak amaçlı değil düşüncelerini öğrenmek amaçlı. fetoşçunun alası olanlardan bilirsiniz, kızlar ve erkeklerin binaları farklı. göz zinası olmasın maksat. herneyse, gittiğinde ilk önce muhasebeden insanlarla konuşmuş ama bunun aradığı müdür. din öğretmeni için ayrıca indirim bekliyor, malum hoca maaşı ne olsun ki ? müdürüyle konuştuktan sonra öğretmenlere %30 indirim olduğunu öğrenir din öğretmeni olması birşeyi değiştirmez.. çıkarken orada çalışan biriyle diyalog yaşanır..

+ elin zengin çocuğu geliyor %100 burslu okuyor benim oğlum niye okuyamıyor ?
- senin oğlunu niye parasız okutsun ki, ne çıkarı olacak senden ?
+ ne alakası var ?
- zengin adamdan ileride para koparabilir, sende zaten birşey yokki neyini alsın?

diyalog birebir böyle değil ancak yaşananın tam özeti budur.

bu adama bakıyorsunuz, eğitim adına uğraş veriyor. bi yandan güzel. ha bak adam açmış yapmış etmiş falan da, bu herif bi yandan yaparken bi yandan 2 katı ağzına sıçıyor. salak salak bilgilerle kafanı dolduruyor. herkesin dini kendine abicim, millete senin kurduğun dini müslümanlık diye öğretemezsin.

bu entry'me seri eksi oy atan fetoşçular da çıkacaktır, varsın atsınlar. bana bir zararı yok, kendilerine de bir zararı olmayacak. yararı da olmayacak şu anlattıklarımın içinden 1-2 bişey kapmadıysa...

edit: işte geldi fetoşçular, gelin gelin.. sizce bu adam türkiye'ye niye giremiyor bi düşünün.. olmayan aklınızı biraz kullanın...
güncel Önemli Başlıklar