bugün

baba parasıyla starbucks a giden zibidiler

(bkz: oha bu benim lan)

ben çalışan bir öğrenci olduğum zamanlarda giderdim starbucks'a. e ne yapayım şimdi, kendi kazandığım parayı ayırayıp, babamdan aldığımı ayırayım. starbucks'a gidecekken yanıma kendim kazandığım parayı alayım. onu mu diyorsunuz?

kaldı ki şimdi çalışmıyorum koşullar gereği, ama bir şekilde hayatımı sürdürmem gerekiyor, bu yüzden gidip de zengin bir adama metres olamayacağıma göre babamdan para alıyorum. ne yapayım? parayı babam verdi diye evden çıkmayayım mı?

tamam bazı değerleriniz var. aferin, çok kişiliklisiniz de; insanların zevklerine neden bu kadar aşağılayıcı tacizlerde bulunuyorsunuz ki? hayır şimdi ben bir tane bile insan tanımıyorum ki starbucks'a gidenlere hakaret ediyorsunuz diye sizi cool bulup sizinle ilgilensin falan. o yalanlar eskiden söyleniyormuş arkadaşlar, kimse coolsunuz diye size vermez artık. kaldı ki buna laf ediyorsunuz, ama 3 öğün de mc donalds'tan çıkmayanlarınız da vardır, onu ne yapacağız?

amacınız ne? siz kimsiniz de insanın cebindeki parayla ne yapabileceğine karar verme hakkına sahip görüyorsunuz? size ne isteyen istediğini yesin içsin. hayatı bunlarla değerlendireceksek zaten hiçbirimizin yaşamaması lazım. bırakın allah aşkına.