bugün

tartışırken ağlamaya başlayan kız modeli

aylarca hep alttan almıştır tüm tartışmalarda. kızımızın en haklı olduğu tartışmalardan sonra bile sevgilisi surat asmakta ve kızı suçlamaya geçmektedir. dayanamaz kız "peki aşkım, tamam bitanem, haklısın hayatım, özür dilerim" diyerek kapatır konuyu. sevgilisinin olmadığı her yerde gözlerinden yaşlar süzülen, bir türlü kendisini anlamayan sevdiceğine karşı iyice içlemiştir artık. durdurulamaz bundan sonra olacaklar..

bir gün kız karar verir, ne kadar kırıldığını tam anlatacakken sevgilisi "bunalıyorum artık" der, "ayrılalım". oysa ki kız her şeye rağmen istemiyordur ayrılmayı. "ayrılmak istemiyorum, seni seviyorum" der sessizce, devam ettirmeye çalışırlar ilişkilerini.. ama o kız hala istediklerini söyleyememiştir işte, sessizce beklemeye devam eder sonraki konuşmayı.. sabah akşam farketmeksizin ağlar tek başına, anlamaz onu düşüncesiz sevgilisi.. o düşüncesiz sevgili hala kıza atmaktadır suçu. kız onu düşünmüyor, anlamsızca davranıyor, ilgilenmiyor, sevmiyor, istediklerini yapmıyor, sinirlendiğinde susuyor, sinirlendiğinde belli ediyor... ne yapsa suç! üstelik yine istediği zaman kızı öpebileceğini sanmaktadır, bilmez kızın verdiği kararları. son konuşmaları olacaktır muhtemelen bu tartışma, kız ağlamaya başlayacak ve "beni görmüyorsun" diyecektir.

bir kız tartışma sırasında ağlıyorsa haklıdır. tüm kırgınlıklarını içine atmışken daha fazla üstüne giderseniz sürekli olarak sonucu bu olur.

tartışırken ağlamaya başlayan kız zayıf değildir, sadece karşısındakinin düşüncesizliğine katlanamamaktadır artık.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar