bugün

din düşmanı yazarlar uçurulsun kampanyası

uludağ sözlük içerisinde din düşmanı yazar olmadığından kelli lüzum görülmeyen, boşa emek harcanmaması gereken kampanyadır.
zira dini mevzularla ilgili başlıkları incelediğinizde bariz bir şekilde göreceksiniz ki çoğunluğunu ateist olduğu imajı sergileyen kişilerin oluşturduğu islamiyet ve unsurlarının düşmanı mevcuttur.

açıp bakın bakalım, kaç tane yahudi ya da hristiyanlık, budizm vs adı şu an aklıma gelmeyen inanç için aşağılayıcı, nefretini kusmayı amaçlayan, mesnedsiz, çoğunluğu hakaret ihtiva eden başlık var.
buldunuz mu, heh şimdi o başlıkların hepsinin sayısal toplamını bir de islamiyet adına açılan karalayıcı, aşağılama amaçlı, tamamen hamasi duygularla açılmış başlıkların sayısal toplamına oranlayınız.

aradaki uçurumu fark edebiliyorsunuz değil mi(soru işareti)
yani uludağ sözlük'te din düşmanı yok, islamiyet düşmanı var.

sinkaflı cümleler kurup onların seviyesine inmenin lüzumu yok, zira cehenneme herkes bu dünyadan odun götürüyor mirim. o islamiyet düşmanları da bu genç yaşlarında odunlarını kesip istifliyorlar, yaşlanınca zor gelmesin diye.

halbuse bizim gibi az da olsa sevap işlemeyi becerebilseler ya, hem cehenneme gitmezler, hem de boş yere odunlarını taşıyıp hamallık etmezler.