bugün

zaabaha kadar alem yapıyoruz angaralılar zirvesi

ne derseniz deyin, ama sabrın da bir sınırı var.
zirve ne için yapılıyor ki, bir yerde aynı frekanstaki insanlar sosyal hayatta bir paylaşımda bulunsun diye.. değil mi?..
akıl vermek asla haddime düşmedi.
eğlenmek tamam, alkolda kişisel tercih ama kons yazmalar,pavyonu iyi birşeymiş gibi göstermeler..
ya herşeyin bir edebi adabı var. kabahat gizli işlenen birşeydir. hayatın birşekilde onu bir kenara ittiği insanları, sizler gibi iyi eğitim almış kişiler de 'fiyat' listeleyerek beyan edecekse, bizim yarınımız yok demektir.
ki, hayatımızdaki hiçbirşey belli değil. bu insalrdan biri yarın sizlerin de bir yakını olabilir.
ankara bilim kenti. istense çok daha verimli ve güzel bir faaliyete dönüşebilecek, en kaliteli eğitimin verildiği okullardan nasıl çıktı bu zihniyet şaştım ben.
kızmayın, (şu şekilde kızmayın, akıl verdiğimi düşünmeyin), gerçekten okudum sizleri ve üzüldüğüm için yazdım.

edit: yanlış anlaşılmaması için düzeltmek istiyorum. herkesin yaptığı kendini bağlar. benim bu yazıyı yazmamdaki amaç sizin yaptığınız eylem değil. kim canı ne isterse onu kendi iradesi ile yapmakta özgürdür. buna sonsuz saygım var. payvon kültürünü eleştirip kimseyi fişlemiyorum. üzüldüğüm şey, bir mezenin, bir içki fiyatının altına kaba tabiri ile * bir hayat kadının fiyatının yazılması. biraz mesefa, biraz sorumlu bir anlayış.. hani bu erkeğe özel bir çapkınlık ise, bir kabahat işlemekse maksat biraz 'ar'... bu kadar.

edit2: ben yanlızca bir tabiri eleştirdim. biraz 'ar' ben dedim ama kimsenin ne kıyafetine, ne tercihlerine nede belatı ilişkilerine yorum getirmedim.