bugün

fenerbahçe ile özdeşleşmiş futbolcunun olmaması

ister fanatik galatasaraylı ister beşiktaşlı ister fenerbahçeli olun. objektif bir insanın çok rahatlıkla söyleyebileceği bir gerçeklik. bakın iyi futbolcu, yetenekli futbolcudan bahsetmiyorum. bir futbolcudan bahsettiğinizde aklınıza ilk fenerbahçe gelecek ya da fenerbahçe derken o futbolcunun oynadığı bir maçın hayalini kuracaksınız.

galatasaray diyelim. prekazi, bülent korkmaz, hagi, hakan şükür ve bu listeye 10 yıl sonra bir arda turan eklenecek. bakın sadece kült olan ve galatasarayla ismi özdeşleşmiş futbolcuları saydım. daha yüzlerce yetenekli topçu gelip gitmiştir. beşiktaşa gelelim. feyyazı, alisi vardır. tam kült olmasada ilhan mansızı vardır. hepsinden ötesi nouması vardır.

abi gelelim fenerbahçeye. ıkınıyorum kendimi parçalıyorum rıdvan dilmen'den başka bir futbolcu bulamıyorum. şimdi utanmasalar can bartu, kenett anderson felan der bunlar ondan korkuyorum. aslında bu biraz fenerin real madridvari bir takım olmasından dolayı. parayla şampiyon olan takımların kült futbolcular pek olmuyor. şaşırmamak gerekir.