bugün

kız yurdu gerçekleri

kız yurdu gerçekleri kız yurdunda olan erkeklerin duyması gereken gerçeklerdir.

Bol bol erkek arkadaşlar hakkında konuşulan,aşk meşk muhabbetlerinin havada uçuştuğu, taktiklerin fikir vermelerin bolca olduğu, her köşede elinde telefon bıdı bıdı sevgilisiyle konuşan kızlardan oluşan ,erkeklerin ruhunun bol ,kendilerininse asla dahil olamadığı gerçeklerdir.

bolca kahve fal ve müzikle devam eden akşamlar geçmek bilmez,uykuyu çok seven bir kısım oda arkadaşı erken yattıktan sonra koridorlarda ve balkonlarda bir sohbettir başlar ,geceleri sabahlara kadar süren muhabbetler yine aşk meşk mevzularıyla son bulur ..

yaş itibariyle aşkların, aşık insanların çok olduğu yurt köşelerinde bol gözyaşıda olacaktır.erkeklerin kız yurdu ile bilmesi gereken acı gerçek şudur ,kız yurdunda kalan bir kız arkadaşınız varsa ilişkinizden haberdar olan ve ana hatlarıyla sizin kadar olaya vakıf olan kız sayısı çoktur hani şu hergün yüzüne baktığınız kızlar var ya muhtemelen sizinle ilgili her detayı biliyorladır.yani iki kişi arasında yaşadığınızı düşündüğünüz ilişki onlarca kızın süzgecinden her gece geçmekte, akıl vermelerle süslenmektedir.

ha birde sinsi sinsi kız arkadaşınızın kuyusunu kazabilecekler olacaktır ki, allah muhafaza. onlar sizinle ilgili detayları saf saf anlatan kız arkadasınızı dinler pozisyonlarda takılıp ,ayrılık anınızda kız arkadaşınıza son darbeyi vurmak adına beklerler ,bu arkadaslar ya kız arkadasınızı kıskanmakta ve hırs yapmaktadırlar icten ice, ya egolarıyla ilgili problemlerı vardır sizde kobay olucaksınızdır vesselam..

kız yurdu gerçekleri saymakla bitmez ..ama bazen söz biter ..