bugün
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı3
- ağlamamak için kendini tutmak11
- asla yapmam denilen şeyler4
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- en iyi simit hangi şehirdedir18
- sözlüğü yakınlarının okuması hırsızlık mıdır3
- ctrlx22
- kendinize yaptığınız en büyük yatırım3
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- eskisi gibi olamamak2
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- e'e f e6
- gürcistan22
- zenci isyanı2
- yalnız yaşamak5
- sigortalı bir iş bul çalış4
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin10
- gece gece 3 tane kurabiye yemek2
- güneş gözlüğü3
- hewal ebo18
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- intihar3
- içim yanıyor be sözlük7
- lahmacunu elle yiyen kız14
- chatgpt ile dertleşmek3
- tuvalete gitmenin zaman kaybı olması2
- kuran da namaz yok21
- beleş sigarayı öksürtüyor diyerek reddeden keriz4
- bütün hiçlerle toplanıp beyin fırtınası yapmak2
- velvet hanım iyi geceler2
- ilgi isteyen kız16
- parcalandim toparlanamiyorum5
- neden namaz kılmıyorsun3
- pamuk şeker pembesi oje2
- toksik insanlar2
- mutfağına konuk olunan yazarın işine karışmak3
- alman atasözleri2
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- memelerini okşarken kız nasıl inler4
- geçmişe özlemle bakmak3
- öldürme arzusu2
- usualsuspectss3
- şimdi arkadaşlar3
- paranın üstüne instagram adresini yazan sığır2
- türk düşmanları4
- asansörde kalmak7
- hiç tadın tuzun olmaması3
sözlükte cinsel istismar, tecavüze teşebbüs ve taciz suçlarından yargılanıp zamanında çaylak yapılmış bu yazar. Vakti zamanında Yusuf peygamberi gören kızlar ellerini filan kesiyorlarmış ya, bizimki de güdülerine hakim olamamış, tahrik olmuş. Ancak asıl sorun onda değil de bir peygamberden bahsederken ilk önce yakışıklılığından dem vuranlardaymış. Hem peygamberlerin cinsel hayatı da yokmuş(!), mesela bir peygamberin onu kendine kadın yapması sorun teşkil etmezken onun bir peygamber için farklı düşünmesi yanlışmış, suçmuş. (gören de gerçekten bir peygamber hakkında fantezi kurduğumu filan sanacak. Yok, kardeşim. Siz sözleri ilk haliyle anlayanlardansınız. Oysa bazıları doğrudan konuşmaz, yazmaz. Ve ben onlardanım. Bir söylenen söz vardır, bir de söylenmek istenen vardır. Herkes söyleneni anlar da söylenmek isteneni anlayamaz tabi. Biraz da kişisel bir problem bu, hor görmemek lazım.)
Yazar, mahkumiyetini geçirdiği sürede Kafka'nın Dava'sını okumuş ve fakat hiçbir şekilde değişim göstermemiştir. Keza adaleti insanın sağlayabilmesini son derece komik bulmuştur o oldum olası. Bu sözde adalet safsatalarına inanan budalalardan da hep nefret etmiştir zaten. Hele bir de kendisini adaletin tek ve yılmaz savaşçısı sananlar yok mu...
Etkiye tepki verme hızı 100 mb/sn civarında seyrettiği için pek çoklarınca nefret edilmeye de başlamıştır. Şimdi ''kimse beni anlamıyor'' diye kahkaha atarak ağlayandır.
Ve tek bir şey sormak istiyordur: why so serious?
---
Ha bir de dipnot düşeyim, karşılıklı nick altı atışmalarından hiç hazzetmem. ''Bu bana bunu dedi, bu böyle böyle, bıdı bıdı...'' Çocuk musun dostum? Hayır, gir bak, sen de kendince bir yorum yap. Amenna, ne dersen de... Ama böyle ''o bana şunu dediydi, bu bana bunu dediydi, bu böyle salak'' muhabbetlerine lütfen girme. Reca ediyorum bak! inandığın bir gerekçen varsa da sevme beni.
Yazar, mahkumiyetini geçirdiği sürede Kafka'nın Dava'sını okumuş ve fakat hiçbir şekilde değişim göstermemiştir. Keza adaleti insanın sağlayabilmesini son derece komik bulmuştur o oldum olası. Bu sözde adalet safsatalarına inanan budalalardan da hep nefret etmiştir zaten. Hele bir de kendisini adaletin tek ve yılmaz savaşçısı sananlar yok mu...
Etkiye tepki verme hızı 100 mb/sn civarında seyrettiği için pek çoklarınca nefret edilmeye de başlamıştır. Şimdi ''kimse beni anlamıyor'' diye kahkaha atarak ağlayandır.
Ve tek bir şey sormak istiyordur: why so serious?
---
Ha bir de dipnot düşeyim, karşılıklı nick altı atışmalarından hiç hazzetmem. ''Bu bana bunu dedi, bu böyle böyle, bıdı bıdı...'' Çocuk musun dostum? Hayır, gir bak, sen de kendince bir yorum yap. Amenna, ne dersen de... Ama böyle ''o bana şunu dediydi, bu bana bunu dediydi, bu böyle salak'' muhabbetlerine lütfen girme. Reca ediyorum bak! inandığın bir gerekçen varsa da sevme beni.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar