bugün

türk kızlarındaki kilo problemi

kilo problemi nedir oncelikle?

kilo problemi, insan yaratiginin olmasi gerekenden fazla veya az kiloya sahip olmasidir. buraya kadar her sey normal degil mi? fakat kilo problemi ayni zamanda kisinin normal birimlerdeki kilosuna ragmen fazla veya az kilolu oldugunu dusunmesidir de ayni zamanda.

simdi bu tanima gore, turk kizlarinda bir kilo problemi var mi?

gunumuzde degisen beslenme aliskanliklari ve yasam kosullarindan tutun da, sosyal statu, dengesiz beslenme, stres ve genetik gibi etkenler neticesinde bircok insanda kilo problemi gorulmektedir. bunun yaninda son zamanlarda dikkat ceken sifir beden olma aski da oldukca goze carpiyor. bu da yalnizca turk kizlarinda gorulen bir durum degil. ozellikle avrupa ve amerika gibi onemli kitalarda yasayan insanlarda bu durum cok ciddi bir sekilde gorunmektedir. bati ulkelerindeki kimi benzer kimi de farkli etkenler neticesinde kilo probleminin ciddi sinirlara dayandigini, ozellikle amerika birlesik devletlerinde obez oraninin ciddi bir sekilde yuksek olmasi bu konunun en buyuk ornegidir.

turk kizlarindaysa kilo problemi diger ulkelerdekiyle yarisamayacak kadar azdir. sonuc olarak kilo probleminin kuresel bir problem olsa da turk kizlari bu pastadaki en yuksek paya sahip olan topluluklardan degildir kanaatimce. ozetle, sisko kadin yoktur az votka vardir. bu durumu degerlendirmelisiniz, ornegin benim favorim balik etli kadinlardir. ruhi son 3 satiri sen yazdin, ben basarili bir diyetisyenim unutma.
güncel Önemli Başlıklar