bugün

bakire değil diye sevgiliden ayrılan erkek

hangi zamanda yaşadığının farkında olmayan erkektir. şu gibi seçenekleri vardır,

1) kendisini karı kızdan soyutlar, sadece arkadaş olarak "ehieih" der, en fazla bakar bakar otsbir çeker ya da genelev müdavimi olur.
2) bakire olmayan bir kızla birlikte olabileceği düşüncesiyle yaşamaya alışır. bunu sorun olmaktan çıkarır.
3) bir başka erkek veya erkekler tarafından yalanıp yutulmuş bir kızla birlikte olmaya devam eder. düşüncesini değiştiremediyse. her şeyden önce "öyle mi bakıyosun sen olaya, çok seviyoduk biz masumdu!" zart zurt lafına inanmayın. gül gibi, tertemiz dediğiniz kız "bakire" olduğu ve eline erkek eli değmediği için azgının teki çıkabilir. çıkar hatta, doğaldır da bu. kendimi sikicem sinirden ama söylemeden de edemeyeceğim, bizzat ben gördüm bunu. varsayım cart curt değil.

ayrıca şöyle de bir durum var,

kendilerini bir bok zanneden feminist kızlarımız "baskı var amına koyim!" diyerek ilk fırsatta deldiriyorlar ve "bakire değilim ama namusluyum" diyorlar. ahah, hımını yerim ben senin. sana değerli olduğunu, kadın olduğunu hissettirecek bir çevrede değilsen biraz kendine bak. ahlak, namus fikri kafanda otursun. neyin ne olduğunu kendince yorumla ve doğrula, inanç ve düşünce sistemini kur. ondan sonra kiminle yatarsan yat kimsenin sikinde olmaz. fakat milletçe birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde ülke çapında yaptığın "eziliyoruz!" yaygarasına götümle gülerim ben.

anlamıyorum lan. aldatan kadın, her boku iki kıç sallamayla elde edip "orospu deniliyor bize!" tribi yapan kadın, hayatın her yerine bok attıktan sonra hala "aktif olacaz!" diye höyküren kadın... hayır almadığınız ne kaldı lan? siktirin gidin biraz ülke görün, kadının yeri neymiş, değeri neymiş. küçük arsızlar sizi. orospu dediğiniz ruslara, taşşak geçtiğiniz helgalara bakın. komplekssiz, ne olduklarını bilen, mutlu mutlu yaşayan insanlar.

yırtınmanın alemi yok.

çok sinirlendim sözlük. schopenhauer ne güzel demiş mna koyim.