bugün

uludağ sözlük yazarları kürt açılımı bildirisi

son günlerde gaflet ve delalet içerisinde olan bir kısım siyasi ve onlara yardakçılık eden çapulcular, kürt açılımı adı altında, buram buram ihanet kokan bir çalışmayı bizlere dikte etmek için topyekün seferberlik halindeler. uludagsozluk yazarları olarak buradan bir bildiri yayınlamayı düşündük. ''vatanı böyle sözlük'ten mi savunuyorsunuz'' demeyin ! su günlerde vatanı her platformda savunmak, insanları bu açılım hakkında bilgilendirmek gerek.

AKP hükümetine;

köylüsüne, ''ananıda al git'' askerine, ''kelle'' askerlik için, '' yan gelip yatma değildir'' teröristler için, ''şehit'' tanımı yapan bir zihniyetten farklı bir şey beklemek ahmaklık olurdu. lakin, bu kadar ileriye gidebileceğinizi hiç düşünmemiştik. ülkenin dibe vurmuş ekonomisi, uluslararası arenada türkiye'yi rezil edişiniz, kadrolaşmanız ve bunun gibi daha bir çok rezilliğiniz tolere edilebilir. fakat, herbir karışı şehit kanıyla sulanmış bu toprakları, göz göre göre birilerine peşkeş çekmeye çalışmanız kesinlikle kabul edilemez. türk halkı'nın güvenini kaybettikten sonraki adresiniz pek güvenilir cinsten değil haberiniz ola... açılım yapma çabalarıyla doğu bölgesinden alacağınız oylar, şeriatı getirmek için yeterli olmayacaktır. bundan emin olabilirsiniz. teminatı da türk gençliğinidir, hiç süpheniz olmasın.

dtp ve sözde aydınlara;

iliklerinize kadar işleyen bölücülüğü, iktidardan aldığınız destekle perçinlediniz, farkındayız. mitinglerinizde, eskisinden daha sık apo bayrakları, özgürlük sloganları atılır oldu, farkındayız. vekilleriniz, bebek katiline sayın demeyi, terörist ailelerine başsağlığı dilemeyi adet edindiler, bunun da farkındayız. ama sizde şunun farkına varın ki: suskunluğumuz, korkumuzdan yahut çekincemizden değil, uygun zamanın gelmesini beklememezindendir. türkiye cumhuriyeti'ni bu kadar kolay bölebileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

son söz çapulculara;

ey vatansız ve bayraksız yaşamanın ezikliğini bünyesinde barındır çapulcular; şehit mezarlarında bile gösteri yapmaya cürret etmiş kanı bozuklar, ey sizler; 30 bin fidanımızı öldüren bir katili önder kabul edenler, ey sizler; dünyanın en nankör insanları; girdiğiniz sokak çıkmaz bir sokaktır, sonunuz felakettir. türk'ün kudretini unutmuş olmanız, yıllardır size gösterdiğimiz tolerans ve iyi niyettendir.

saddam'ın zulmunden kaçan 500 bin kişiyi ülkemize alıp, ekmeğimizi paylaşmamız, insanca yaşamanızı sağlamamızın karşılığı kahpelik olmamalıydı. siz bilirsiniz. bize gör hava hoş !

atatürk'ün şu sözüyle metni bitiriyoruz,

"TOROS DAĞLARININ TEPELERiNDE TEK BiR TÜRKMEN BACASI TÜTER HALDE
KALMIŞ iSE BEN BU MiLLETTEN UMUDUMU KESMEM.BAYRAĞIMI GÖĞSÜME SARAR MiLLETiMiN iSTiKLALi UĞRUNA ÖLÜRÜM"

tek vatan, tek bayrak, tek dil !
güncel Önemli Başlıklar