ilk defa buluştuğu erkekle yatan kız

toplumumuz bir kız kadın lafı duymasın.. nasıl da hemen kız suçlanır.. bunca yazarın içinde çıkıp ben erkeğim ama erkeğin de suçlu ya da hatalı herneyse olduğuna inanıyorum demesi bu kadar mı zor ?!
hep kızlarımız kadınlarımız suçlanıyor.. peki ya söyler misiniz ilk defa buluştuğu erkekle yatan kız suçlu da ilk defa buluştuğu kızı yatağa atan erkek mi suçsuzdur.. madem bu kadar bilinçlisiniz, madem lafa gelince güzel salata yapıyorsunuz o zaman önünüzdeki alete sahip çıkıcaksınız.. madem bu kadın ya da kız hatalı yanlış bir yolda sen ne diye ortak oluyorsun be zeki evladım ?! önce herkes külahı çıkarıp önüne koysun ve bir defa oturup düşünsün..
aynı erkekle ikinci randevusu olmayacağını düşünenlere de şunu söylemek isterim ki, merak etmeyin efendim mutlaka aynı erkekle ikinci ve üçüncü ve bilmem kaçıncı görüşmesi de olur randevusu da olur.. bu erkek ilk günden kızı yatağa atacak kadar şerefsiz bir erkekse (ki erkek demeye bin şahit lazım ama neyse) kullanmaya devam edecek kadar da ahlaksızdır..