bugün

türk kızlarındaki seks travması

küçük bir hatıra fotoğrafıyla başlar herşey. "bakın bizim oğlanın pipisi var" diye göstermek için, gururla çekilir sevgili bebek oğullarının çıplak fotoğrafı. herkese de gururla gösterirler bunu. oğullarının altını temizleme işlemini başkalarının yanında çekinmeden yaparlar. üstelik pipi biraz hava alsın diye çekinmeden evin içinde gezmesine de izin verirler. biraz büyür bu velet ve ardından "sen erkeksin yaparsın" cümlesini beyinlerine kazımaya başlarlar. bir de kallavi bir sünnet düğünü, şöyle davullu zurnalısından. genellikle evin babasından çok evin annesinin gururudur bu çocuk. "bakın erkek evlat doğurdum". kendi cinsellik pusturuluşunu yetiştireceği erkek evladının üzerinde özgürleştirmeye çalışır. aslan oğlu kızlara sulanınca hoşuna gider, gülümser.

gelelim biz kadınlara...

çıplak bir fotoğraf çekilme olayı şöyle dursun, herkesten gizlenmeye çalışılır büyüdüğümüzde bütün insanların tek derdi olacak olan iki bacağımız arasındaki namus. alt değiştirme işlemini en ücra köşede gerçekleştirirler. saklanmalıdır, gizlenmelidir. çünkü annesinden böyle görmüştür şimdiki kız çocuğun annesi. oğluna gururla sünnet düğünü yapan vefakar anne kızına aynı vefayı adet olduğunda gösteremez. çünkü gizlenmelidir, ayıptır. "sen kızsın otur oturduğun yerde" cümlesi işlenir bedeninin her yerine.

cinsellik travmasına karşı küçükken antikor oluşturduğumuzdan dolayı, büyüdüğümüzde olduğunu düşündüğünüz seks travması olsa olsa küçükken yaşanılan depremin artçısıdır.

bu konuda erkeklere kızmıyorum. çünkü bir kadını bu duruma yine bir kadın getirmiştir. birgün daha bilinçli kadınların yetiştireceği çocukları görmeyi diliyorum sadece.