bugün

habertürk te yayınlanan kanlı testere fotoğrafı

vay be öyle sandım ki bir silah bir testere gören herkes bir adam öldürme planları yapmaya başlıyor. toplanmış üç beş zibidi neymiş testere görmüşler ürkmüşler babası çıksaymış mış da mış.ulan kızın babasının iki ay sonra aklı başına geldi kendi fellik fellik kanal kanal gezmiyor mu?

aydın doğan yanlısı üç beş gazeteci bozuntusunun kışkırtmasıyla onların düşüncelerini buraya taşımak onlara hizmet etmektir. ne yapalım hiç birşey göstermeyip unutturalım, kendi kendine kapansın gitsin değil mi? bir insan ancak unutulduğunda gerçekten ölür.o cinayeti işleyen şerefsiz tanınmasın diye gözlerine bant koyan yüzünü bulanıklaştırıp gösteren medya mı adam? madem bulanıklaştıracaksın neden resim koyuyorsun? genç, saf bir kız ailesi, çevresi tarafından zengin diye bir psikopatın kucağına itilsin, sonra saygın medyamız ne bir haber ne görüntü koysun. bunu beceren medyayıda yerden yere vuralım.

daha düne kadar hepimiz belki c.g. masumdur diye düşünmüyor muyduk? buna kesin kanıtlar koyan habertürk'ü tebrik etmek yerine vurun vurabildiğinizce. bu kadar yönlendirilebilen bir aydın kesim dünyanın hiçbir yerinde yoktur. iki zengin gazete yapılır mı, o testere yayınlanır mı diyor, hurra tüm insanlar aynı yöne koşuyor?

bu görüntüleri eleştiren medya şöyle diyor; "bu görüntüler neye hizmet edecek?" bunca zaman hiçbir şeye yaramayan karı kız resimlerini koyarken televoleler yayınlarken neye hizmet ediyordunuz? bir şeyleri unutturup alıştırmaya mı? sonra toplum neden tepki vermiyor diye sorgularsınız.
bu görüntülerin sızmasının sebebini anlamak lazım. aylardır gizlice yürütülen soruşturmada bazı şeyler insaflı polisler yada savcılarla bilerek sızdırılıyor. çünkü zengin vr nüfuzlu kişilerce bürokrasi ve medya baskısı ile olay kapatılmaya çalışıldığı zaman bazı insanlara olayın vahameti gözlerinin içine sokup artık vazgeçilemez bir yola sokulması gerekir.

o görüntüler olmasaydı olayı bir grup insanımsı yapmış olacak ve c.g. değil başka biri yapmış olabilir gibi bir karmaşa ile olay savsaklanıp güvenilmez hale getirilecek sonucta belki biri üstlenecek diğerleride yanında az bir ceza ile kurtulacaklardı. planlı cinayet ile ani kızgınlıkla yapılan cinayet arasında cok fark var.

habertürk'e teşekkür ediyorum. saf bir insanın belki evlilik teklif edilecek diye heyecanla gittiği yerde sevdiği, kandığı bir vahşi tarafından 10 dakika içinde öldürüp birde üzerine üzerini değiştirmesini ibretle izledik.

o testereyi görüpte insanların vahşileşeceğini iddia eden insanları görmek çok şaşırtıcı geliyor. hergün mezbahalarda hayvanları kesen kasaplardan bir tanesinin kanlı bıçağını alıpta insan kestiğini görmedik.

bir silahın verdiği zararı gören insan onu severek değil tiksinerek seyreder. uzak durur. ancak psikopatsanız zaten görsenizde görmesenizde masum bir aleti silah olarak kullanabilirsiniz.

sonuç olarak o görüntülerin ne işe yaradığını soran gazetecilere ben cevap vereyim. ismini söylemekten iğrendiğim için c.g. dediğim insanın suçluluğu, adiliği, bir sevgi üzerinden insanı peşinden sürükleyerek vahşice kesmesini bizlerin gözüne sokup unutmamamız gerektiğini yüzümüze sert şekilde vurmuştur. unutmak isteyen duyarsız insanların görmeyi istememesi normaldir. unutalım gitsin mi?
o kızın ailesine zerre kadar üzülmüyorum. bir sevgi yüzünden masum bir insanın kesilmesi ağırıma gidiyor.
kesilmek kelimesini beyninizde düşünün. ufacık kesiklerinizin ne kadar acıdığını düşünün. düşünün ki o kızın yaşadığı acıyı hissedip ailesinden önce siz sahip çıkın. o şerefsizin gözünü bantlayıp resmini bulandıran bulaşık medyaya hesap sorun. adam yanımdan geçse tanıyacağım bir resmini görmemizi bize çok gördüler, istemediler.