bugün

öğretmen hattı

kullanıcılarını beyin tümürü yapmaya azmetmiş avea'nın biz sevgili sazanlara armağanlarından biridir.normal hayatta 3 kelime etmeyip de bedava konuşuluyor diye telefonda bülbül kesilen abonelerin sonradan faturayı pek bir ağır ödeyeceği "hatt-ı beleştir".

ayrıca bir nevi de esarettir. mümkünse muhabette üç beş kelimeden öteye gidilmek istenmeyen arkadaş ve akrabalardan artık yakanı kurtaramazsın."abi sana çok yazdı,kapatsak artık" diye eski taktiklerle kurtulmaya çabalayan bünye asla muvaffak olamamaktadır.zira karşıdan cevap gecikmeyecektir ve işkence:"beleş ayol bu hat,anlat sen,eee,daha daha nasılsın?bıdı bıdı..." şeklinde sürüp gidecektir.bir de eskiden günde maksimum iki kez arayan anne-baba ve diğer aile efradı da artık telefon sapığınız olmuş,takipleri sıklaştırmış,soluğunu ensenizde hissettirmeye and içmişlerdir.işte o an öğretmen,personel vs. hattını icat edene en derin sevgilerinizi ilettiğiniz,telefonu kör kuyulara atmak istediğiniz andır.

mümkünse uzak durunuz,sokakta sizi avea personelli yapmaya çalışan birini gördüğünüzde en yakın ağaç kovuğunun içine saklanınız.