bugün

anneyle tartışmak

sürekli ev hakkında anne direktifler vermektedir. bunun sonu gelmediği için çok can sıkıcı bir hal almıştır. sürekli bir emir komuta zinciri halinde dolapları yavaş kapat. gece gelince kapıyı kilitlemeyi unutma , yürürken halıları kaydırma , yatarken kombiyi kıs , akşam erken yat...*
kişide erken kalkmış zaten burnundan solumaktadır tam kahvaltıya oturmuşturki anne bulaşık yıkarken tepsinin altının karardığını fark eder ve tepsi sıcakken nereye koydun bunu böyle der.
e tabiki sinirli olan kişide alttan alarak nereye koyacağım bişey yapmadım der haklı olarak. sabahın köründe anne tepsiyi sıcakken biyere konmaması gerektiğini anlatmaya başlar ve işte o anda kişi çatalı masaya fırlatıp aniden mutfağı terk eder. annenin nerden buluyorsa hep yemek yerken bir tartışma konusu bulmasına hayret eder ve sinirden kıpkırmızı olur. anne tabiki yapılan bu saygısızlığa dayanamayarak kişinin yanına gelir ve tartışma başlar. akabinde sertleşir ve kişi anneye birşey yapamadığından odadaki sandalyeye tekme atmak sureti ile kırar ve hemen kendini dışarı atar.
ha kişi şuanda pişmanmıdır evet. lakin ne kadar suçludur tartışılır.

bu sabah aynen yaşanmıştır lan nerden çıktı bu başlık yine aklıma geldi..
güncel Önemli Başlıklar