bugün

tatlı su depresyonu kadınları

maalesef ki apaçık bir şekilde var olan gerçektir.

hani 20sinde üni kampüsü 5 km ötedeki kafede takılıp akşamına kasko çeken bir kızın depresyonundan ne olur amk. daha doğrusu bir kadının depresyonundan ne olur.

Siz tam götüyle gülünecek, bu metalaştırılmış toplum içinde bir gram varoluş değeri taşımayan, hiçbir spesifikliği olmayan, dişil varlıklarsınız. Sizden de hiçbir skim olmaz, prezervatif ambalajındaki kullanım hatası uyarısısınız.

20’sinde üniversite kafesinde matcha latte içerken hayat çok ağır yaa üff diye story atan, sonra başkasının aracında kasko çeken, ertesi gün de depresyondayım diye not düşen tipler… Sizin depresyonunuz, gerçek hayatta hiçbir şey kaybetmemiş, hiçbir ciddi sıkıntı yaşamamış kadınların can sıkıntısından ürettiği en lüks ve en saçma oyuncaktır.

Gerçek depresyon açlıkla, borçla, hastalıkla, yalnızlıkla, varoluşsal sancılarla, çaresizlikle gelir. Sizin ki ise bugün kimse beni yeterince ilgiyle dinlemedi, story’me yeterince like gelmedi, erkekler bana yeterince yalakalık yapmadı seviyesinde bir zırvalıktır.

günlük muhabbetlerinizi bir gün incelediğinizde bana hak vereceksiniz.
Ve en komik kısmı da şu: Bunu söyleyince hemen 'kadın düşmanı empati yoksunu diye ahlaki poz kesiyorsunuz. Çünkü elinizde savunacak hiçbir şey yok. Sadece rahatınızın bozulduğunu hissediyorsunuz ve o rahatı korumak için yafta yapıştırmaya çalışıyorsunuz. Tipik.

Ben buraya yazdığım her satırda sizi rahatsız ettiğimi biliyorum. Ve bunu bilerek, zevk alarak yazıyorum. Çünkü sizin gibi tatlı su depresyonu yaşayan kadınlar, gerçek dertleri olan insanların yanında hem komik hem de acınası duruyorsunuz.

Kimse sizin 'depresyonunuza' inanmak zorunda değil. Özellikle de o depresyon, latte ve kasko eşliğinde, 'ben özelim, kimse beni anlamıyor' edasıyla yaşanıyorsa.
Devam edin, story atın, 'anlaşılmıyorum' deyin 'erkekler kötü' deyin 'hayat zor' diye ağlayın.

Ben de buradan sizi izleyip keyifle gülmeye devam edeceğim.
Bazı gerçekler acıtır.

bir taneniz şuraya argüman dizemezsiniz

bazen sadece erkek oldun diye yaradana şükretmek gerekir.
god damn it.
© copyright 2005 - 2026