bugün

ismail hakki karadayi nin ses kaydi

topla eline belgeyi zamanı gelince ver piyasaya biraz ortalık bulansın anlayışının bir örneğidir.
korkarım yarın bir devlet dairesinde iş görüşmesine gidecek olsam, memleketin her kadrosuna sızmış fetullahçılar, bak sıçarken göt sesinin kaydını aldık, çekil yoksa basına veririm demesinden korkuyorum. düşünün benim kadar basit bir insan bile bukadar şüpheci oldu.

şimdi oturup düşünelim. bu olay elbetteki tartışmasız iğrenç ötesi bir olaydır. hiçbir şekilde demokrasinin önünde bu tarz zihniyetleri demokrasiye inanan hiçbir insan kabul etmemeli.

fakat işine geldiği yerde demokrat olan, demokrasinin getirdiği ilkelerle bir takım görevler verilen insanların da "işne geldiği gibi" davrandığını görmemiz için daha gözümüze bu durumun nekadar sokulması gerek.

herkes biliyor ki, tsk da son zamanlarda çok müthiş bir yıpranma var, özellikle ergenekon soruşturmasından tutklanan üst düzey subaylar, içi ne olursa olsun ordusuna karşı bu halkın ciddi biçimde güvenini sarstığı yadsınamaz. yahu daha akşam yemeğinde ilkokul mezunu bir adamla tartıştım, pkk yı bu askerler destekliyormuş diyen.

şu da açık ki fetullah gülen kadrolaşmasının giremediği tek kurum tsk dır. dolayısıyla akla maalesef hiç te iyi şeyler getirmiyo bu durum, zira fetullah gülen cemaatinin arkasındaki abd kuşkusunu gördükten sonra.
hiçbir demokrat, kendi ülkesinde derin devletin olmasını istemez, bunun tasfiyesi için de elinden geleni yapar fakat bir derin devleti tasfiye ederken diğerinin de alt
yapısının kurulduğu bilincine de varınca kusura bakmayın ama salak değildir. yani salak değiliz. eminiz fetullah gülen cemaat kadrosunun elinde olan emniyet teşkilatının elinde daha kimbilir kaç kayıt vardır ve bunlar o malum medyaya servis edileceği günü özlemle beklemektedir.