bugün

altan tanrıkulu

kendisine yorumcu diyerek yaptığım iltifatı ışık hızıyla geri aldığım, futboldan zerre anlamayan ve ne yazık ki fenerbahçeli zat.. buyrun yazılarından bir demet;

"maçı bu gözle seyrettim.. deniz, ümit, servet, kemal hatta semih milli takım'a çağırılabilir mi diye düşündüm.. kemal'i çok beğendim.. birkaç top kaybı dışında eski günlerine dönüş sinyali verdi.. maçın yıldızı kuşkusuz deivid'di.. hangi deivid? fenerbahçe'nin oyuncusu olamaz" denilen deivid.. brezilyalı forvet olağanüstü bir oyuncu değil.. ronaldinho gibi çalım atamaz ama ondan çok mücadele ediyor.. ronaldo kadar iyi gol vuruşu yok belki ama ondan daha çalışkan.. emerson kadar kuvvetli değil belki ama ondan çok daha skorer.. alex kadar zeki de değil kesinlikle ama ondan daha mücadeleci saha içinde.. "

ve euro 2008 öncesi milli takımımızın durumu için arkadaşlarıyla yaptığı play station evet yanlış okumadınız play station turnuvasının sonuçlarından bir haberci kimliğiyle bahseden adam..

http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=229&sz=60650

adam oturmuş ciddi ciddi yaptığı işgüzarlığı yazmış! futbolu yorumlamak bunlara kalmış! güzel allahım, yaratıyorsun bari takip et nolur..

edit: bilgiler için ekşiye teşekkürler..