bugün

özgür özel

dünkü malum görüşmede rte nin yüreğine su serptiği düşünülen cehape genel başkanıdır. eğer gelişme ve sonuç kısımlarında da giriş kısmındaki gibi davrandı ise geçmiş olsun. rte bunun söylediği hiçbir şeyi dikkate almayacaktır..

giriş kısmı çok önemli idi. içeride gelişme ve sonuç kısımlarında neler konuşuldu kimse bilmiyor normal olarak. ama giriş kısmı yani rte nin salonun kapısında kendisini karşılayıp elini sıktığında yani kameralar karşısında "iyiyim efendim teşekkür ederim" ve "sayın cumhurbaşkanım" hitapları içeride de devam etti ise 31 mart seçimlerinin tüm getirileri yok edildi demektir.

"karşısında cumhurbaşkanı var ne diyecekti" diyenler olabilir. tamamda karşısındaki "partili" cumhurbaşkanı. yani tarafsız cumhurbaşkanı değil aynı zamanda akp nin genel başkanı yani siyaseten rakibi. sen son yerel seçimlerde büyük bir kazanım elde etmişsin elin güçlü yani. gidip de "naber la recep" desin demiyoruz ama içeride de bu kadar yücelterek konuşmamıştır inşallah. son yerel seçimlerdeki durum olmasa zaten randevu isteğini bile yanıtlamayacak birisi karşındaki neticede. sen elinde bazı taleplerle gidiyorsun ve "efendim" gibi hitaplarda bulunuyorsun bu olmaz..