bugün

chp nin yapmaması gereken hatalar

en başta iktidar gibi kibre düşmemeliler. çok fazla belediye kazanmak hatta neredeyse tüm büyükşehir belediyeleri kazanmak "amaç" değil araç. iktidara geçebilmek için bu seçimin sadece bir basamak olduğunu unutmayacaklar. eğer amaca ulaştık diye kibre düşerlerse bir sonraki genel seçimde gene hüsran yaşarlar.

dem midir ne karın ağrısı ise bunlardan çok ama çok uzakta durmaları lazım. bunlardan kendilerine bile hayır gelmez ki chp ye veya x partisine gelsin.. terör örgütleri ile içli dışlı olan, türkiye cumhuriyetine karşı olan her örgüt her yapı her cemaat vs bu ülke için beka sorunudur. ne iktidar gibi tarikatlere cemaatlere yüz verecekler ne de solcuyuz biz kafasına girip terör örgütü sempatizanlarına.

kadrolaşma işinin bokunu çıkarmamaları lazım. 2019 seçimlerinden sonra imamoğlu istanbulu o kaftancıoğlu denilen şahsa bıraktı. sonuçlarını hep beraber yaşadık.. bundan sonra istanbulu imamoğlu tamamen kendisi yönetmeli. ankarada zaten sıkıntı yok mansur başkan adam gibi adam kimsenin etkisinde kalmadan namuslu ve şerefli bir şekilde gereken neyse onu yapıyor. imamoğlu da onu örnek alırsa kendisine zaten bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçimlerini çok büyük fark ile rahatça kazanır.