bugün

26 mart 2024 avusturya türkiye maçı

adaş olduğum için utandığım uğur-can sayesinde tarihi fark ile kaybettiğimiz maçtır. traveler kusura bakma kardeşim ama milli takıma trabzondan oyuncu değil tribünlere trabzon formalı taraftarın bile alınmaması lazım.. bir tek eren elmalıyı hariç tutarım çocuk hem karakterli hem düzgün oyuncu alınacaksa bir tek o alınabilir.

kalede mutlaka ya mert ya bizim irfancan eğribayat olmalı. defansın göbeğinde mutlaka çağlar oynamalı yanına kimi koyacaklarsa artık ozan kabak mı olur abdülkerim bardakçı mı olur bilmem. ben olsam abdülkerimle oynarım misal. sol kanatta ferdi alternatifsiz oynatılmalı ki sakatlığı olmasa zaten o oynuyor. bence sağ beke barış alper denenmeli. solda ferdi sağda barış alper olursa hem defans çok rahatlar hem rakibin bekleri ileri çıkamaz çünkü hem ferdi hem barış alper güçlerinin son damlasına kadar mücadele eden harika iki futbolcu.

orta sahada tüm takım hakan çalhanoğluna göre kurulmalı. 6 numara + oyun kurucu olarak tüm insiyatif hakanda olacak. sağında irfan can solunda çok koşan bir orta saha oynatılmalı. semih kılıçsoy-arda güler gibi iki tane büyük yeteneğimiz var. aynı anda oynatılır mı bilmem ama orta saha çok sağlam olursa bence aynı anda ikisi de oynatılabilir. milli takım menejer oyuncağı bir yapılanma değil herkes özellikle o gs amigosu federasyon başkanı artık aklını başına devşirsin. biz bu takımdan avrupa şampiyonasında en az çeyrek final hatta yarı final bekliyoruz bu şekilde kurulan kadrolar ile gruptan çıkmamız imkansız.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar