bugün

pfdk dan galatasaray a 119 bin tl para cezasi

23 aralık 2001 yimpaş yozgatspor galatasaray maçı'nı unutan galatasaray yönetimi ve taraftarının tepki gösterdiği cezadır.

bahsi geçen maçta hakem ilginçtir bugün tepki gösterilen selçuk dereli adlı hatta bu maçtan sonra adına "düdüklü noel baba" manşeti atılan hakemdi.

maçta 81. dakikaya kadar 3-1'lik yozgat üstünlüğü vardı. 81. dakikada sergen, yozgatlı hüseyin'e taç çizgisi kenarında kasıtlı olarak tekme attı, hüseyin'in dizi açıldı kanamaya başladı ve dereli ceza olarak sarı kart(!) verdi. atılmayan sergen 1 dakika sonra kafayla durumu 3-2'ye getirdi. 85. dakikada ise yozgatlı selim yerdeyken top eline çarptı ve bariz çarpma olan pozisyonda hakem dereli beyaz noktayı gösterdi.

aynı hakem! o zaman bu galatasaraylılar acaba ne diyordu?

sezon sonunda galatasaray 2. fenerbahçe'nin 3 puan önünde 78 puanla şampiyon oldu! şimdi bazı ibibikler çıkıp "hehe tamam alın bizden 1 puan ne oldu yine 2 puanla şampiyonuz" gibi bir şey de söylerler...

ölümüne beşiktaşlı biriyim ancak ağlamayın be birader! yıldırım demirörenvari hareketlerden kaçının... 2006'da anadolu, fenerbahçe'ye karşı birleşip galatasaray'ı şampiyon yaptı, galatasaray her puan kaybettiği maçtan sonra abzürt abzürt maç tekrarı başvurusu yapmaya kalkarsa, 1 ay önce "her şekilde arkasındayız" dediği adamlara bugün sallarsa bu sene babayı şampiyon olur.

not: cezanın 100.000 liralık kısmı içindir yorum.