bugün

fenerbahçe ye kasımpaşa maçında verilen penaltı

Şu alakasız ve skandal penaltı kararını savunan kimseyle futbol konuşmayacaksın. Üstelik kimsenin elle dokunmamasını bırak, öncesi ofsayt lan ! En az iki kişi ofsayt be ! Bunu hala savunanlara kesinlikle anlam veremiyorum. Beni yıllarca futbol konusunda centilmen davrandım diye samimiyetsizlikle suçlayan da bu penaltıyı savunan da aynı zihniyet: öyle bir fenerbahçe sevgisi objektifliğini kapatmış ki adam hala olmayan penaltıyı, öncesi ofsayt olan hatalı kararı savunuyor ! inanamıyorum ya !
Arif’ in kendini atmalarından bahsedilmiş. Evet, büyük bölümü penaltı değildi ama en azından tartışılabilecek bir pozisyon vardı, yanında biri koşuyordu ! Siz ise iki kere hata yapılmış hakem kararını savunuyorsunuz. Hem de arif’ in bazı penaltı pozisyonlarında, ayağının üç defa yarıldığını biliyor musunuz ?
Öyle bir şampiyonluk kaçacak korkusu sarmış ki hatalı kere hatalı pozisyonu savunabilen fanatikler var hala. Çok düşündürücü ! Bakın elle gol atan, kaleye girmekte olan topu smaçla çıkartan da sizin takımınız ama bahsedilmesi işine gelmiyor.
Adaletten bahsediyorsunuz ama kendi takımınız lehine olan hakem hatalarını kabul etmiyorsunuz. Böyle bir tuhaflık olabilir mi ?
Objektiflik turnusolu olan penaltı kararı. Hala savunmaya devam edeni zerre dinlemeyeceksin !