bugün

üniversitenin ilk günleri

Biz lisede aynı sınıftan 4 erkek 1 kız üniversitede de aynı sınıftaydık. Liseyi yatılı okuduğumuz için Yurtseven kardeşler modunda kendi kendimize yetiyorduk. Kendi kendimize yetiyorduk derken 4 erkek 1 kıza gangbang orgy partileri filan yapmıyoduk tabi. Dedim ya Yurtseven kardeşler gibi düşünün.

2. Dönem kız olan arkadaş sizinle çokomelli bişey konuşmam lazım dedi. Hayırdır la dedik. Ya beni bi salın bırahın dedi. Aynen öyle dedi evet “bırahın”

Halbuse biz Fatma’yla çok mutluyduk. Çamaşırımızı yıkıyodu, evimizi temizliyodu ve yemeğimizi yapıyodu. Okeyde jokerimizdi Fatma. Birimizden biri eksik olsa yerini tamamlardı. Pes bile oynuyodu lan! Şerefsizim öyle kızı tarih yazmamış!

Niye la dedik buğulu gözlerle! Ya farkındamısınız benim sizden başka arkadaşım yok dedi. Ben halen mevzuyu anlamayarak “dedim olabilir”

Grubun ineği Murat dürttü beni. Öyle değil la dedi egzogamik arkadaş istiyo bu. O ne la dedim. Dışardan biriyle arkadaşlık kurmak istiyo dedi. Orada düştü bizim jeton.

Neyse beyler Fatma’yı Sarı pipi bi pomakla uğurladık. Bizim kız oğlanın kolunda giderken Ferhat top la bu amuğakoduum yürüyüşünden belli dedi. Nedendir bilmem ferhat’ın görüşlerine hep itibar ederdik. Bi firaset, bi izan, bi öngörü vardı adamda amk!

Fatmasız hayat çok zor geldi la bize! Hani serde erkeklik olmasa karı programlarına bağlanan alagavatlar gibi “ fatmaaaaaa geri döğnnnnn, n’olurrrrr, biz sana ölüyoğğğğğğ” diye salya sümük ağlamak vardı ya neyse!

Tahminim bir ay geçti geçmedi. Fatma bize kütüphanede denk geldi! Gözünün biri mor, ağına kan oturmuş. N’oldu la sana? Ses yok! Kim etti la delletme bizi ses yok! O pomak mı la dedim? Ağladı! Hııı dedi başını eğdi.

Dellendik la biz! Beynimize kan sıçradı! Çöpçüler kralındaki hacerin abileri gibiyiz, gözlerimize bakacak bi delikanlı göremiyoruz kampüste. O pomağı arıyoruz, Kenan dellenmiş, Allah canımı alsa da ölmüşlerini siksem picin diyo!

Bulduk da nitekim, bak samimi söylüyorum, dünya üzerinde hiçbir insan evladı öyle bi zopa yememiştir!