bugün

arbutus unedo

Hiç alınma gücenme kardeşim, rahat ol sen. Ben maddi refahı artırır diye, vatan toprağını bölüp, ayırma zihniyetinde değilim.

--spoiler--
2000'lerde terör örgütü pkk kendini lağvedecek kadar güç kaybetti, bunu da tsk'nın kritik operasyonları ve jitem'in kontrgerilla operasyonları ile başardılar,
--spoiler--

Bol g.tten atma hayır kardeşim, örgüt kendini lağvedecek seviyede güçsüz falan değildi, sadece şeytan amerika apo piçini bize paketleyip teslim edince (dönemin başbakanı rahmetli ecevit, abd bunu bize niye verdi bilmiyorum diye demeci var) aponun idam edileceğinden korkan örgüt süresiz ateşkes (eylemsizlik) ilan etti. Çünkü elebaşları bir şekilde turkiye'nin eline geçmişti ve Türkiye'de " uygulanmasa bile" yürürlükte idam cezası vardı. Fakat abd'nin apoyu idam etmeme şartıyla teslim ettiği 3-4 sene sonra anlaşılınca, tekrardan eylemlere başladılar. Olan biten bu.

--spoiler--
yakın zamanda hangi elebaşı ölmüş bu ibnelerin?
--spoiler--
Mit'in sınır ötesi operasyonları diye yaz. Örgütün kırmızı bültenle aranan hangi sözde komutanlarının yok edildiğini görürsün.

--spoiler--
Pkk ile suriye'de ki ypg ile ırak'tan nasıl birlikte terör eylemi yürütebilecek konuma geldiler?
--spoiler--

Lan oğlum troll müsün nesin anlamadım. Abd desteği lan. amerika diyor ki ypg türkiye'ye saldırmıyor, Ben bunları destekliyorum, binlerce tır silah yardımı yaptı o.ç.
Gerçekten de ypg Türkiye'ye saldırmıyor orası doğru ama aralarında sızmış pkklılar da var. Bunu Abd kabul etmiyor.
Amerika'yla savaşalım mı genç ne dersin?