bugün

sokak köpekleri

gereksiz duyar kasmak gibi bir ifade türkçe' de yok, bu bir. insanların masum sokak köpekleri için duyarlı olmasına karışmaya kimsenin hakkı yok, bu iki. tehlikeli sokak köpeklerinin toplatılıp barınaklarda rehabilite edilmesinden başka bir çözüm yok, bu üç.
tekrar etmekten bıktım siz anlamaktan bıkmadınız. bu kadar çok insanın bu kadar çok açıklamaya rağmen hala aynı hatayı ısrarla devam etmesine mi üzüleyim ısrarla masum sokak köpeklerinin de hedef gösterilmesine mi ?
arkadaşlar, öncelikle tehlikeli sokak köpeği saldırısında hayatını kaybetmiş olanlara Allah' tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. sokak köpeği saldırısına uğrayıp yaralananlara da geçmiş olsun demek istiyorum.
ancak bütün sokak köpekleri tehlikeli değildir, kendi halinde yaşayan, sesini bile çıkarmayan sokak köpekleri biliyorum. masum sokak köpeklerine müdahale etmenin de herhangi bir anlaşılır ve mantıklı yanı yoktur. müdahale olursa da masum sokak köpeklerine, bu konuyu özellikle takip edeceğim.
aralarında tehlikelisi de masumu da olan köpeklerdir. bütün sokak köpekleri tehlikelidir diye genelleme yapmak da yanlış ve gerçek dışıdır. anlayın artık !
güncel Önemli Başlıklar