bugün

hdp ve hüdapar ın terörle bağlantısı

--spoiler--

neymiş hdp ile akparti anlaşsa kabul edecekmişik nah kabul edicez babamda olsa reiste olsa elimin etrsiyle iterimde

--spoiler--

yalan söylemeden yaşayamazsınız siz oğlum. hdp = hüdapar. hadi it elinin tersi ile neden itmedin ? pazar sabahı daha elini yüzünü yıkamadan koşa koşa akp ye oy verdin dimi neden itmedin elinin tersi ile ? zamanında pkk ile masaya oturulurkende gittiniz akp ye oy verdiniz, feto ile işbirliği yapılırkende gittiniz oy verdiniz. bugün "kürdistan kurulsun" diyen "kürtçe ana dil olsun" diyen " türk bayrağının ismi değişmeli" diyen "şeyh saitten özür dilenmeli" diyen hüdapar ile ittifak yapıldı gene gittiniz koşa koşa oy verdiniz.

ahlaksızlık böyle bir şey işte sizde ahlak yok. hdp ile işbirliği yaptılar biz millet ittifakına oy vermedik. neden vermedik ? çünkü teröristin a sı b si c si olmaz. hdp de bölücü hüdaparda bölücü. biz üzerimize düşeni yaptık oy vermedik ama siz koyun gibi sürü halinde gittiniz gene oy verdiniz. hala utanmadan sıkılmadan bıt bıt bıt laf yetiştiyorsunuz zerre yüzünüz kızarmıyor lan. ailenizden hiç mi etik nedir ahlak nedir öğrenmediniz veya öğretemediler mi size çok merak ediyoruz.

--spoiler--

Hizbullahin askere polise karsi hiç bir eylemini görmedim diymadim

--spoiler--

mağarada mı yaşıyorsunuz siz kardeşim ? hayır internet nedir bilmiyorsunuz diyecem ama sözlükte yazdığınıza göre internete de giriyorsunuz. en basitinden gaffar okan suikastini kim işlemiş bir araştır bakalım.

https://www.failibelli.or...-boyle-olduruldu-itirafi/

Yapılan yargılamada, Hizbullah liderlerinden Mehmet Beşir Varol, 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Aynı davada yargılanan, örgütün Diyarbakır sorumlusu Mehmet Çiçek'in de ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması kararlaştırıldı.
güncel Önemli Başlıklar