bugün

sözlük yazarlarının itirafları

bir inişli bir çıkışlı bir hayat yaşıyorum. geçmişe baktığımda daha güçlü olduğumu görüyorum. şimdiye baktığımda çabalıyorum ama kendime güvensizim. yarını düşünmek bile istemiyorum.
güzel bir çocukluğum oldu. çok güzel bir aileye sahiptim. annem ölene kadar da kendimi yenilmez zannederdim. zaten o zaman başladı her şey. ruhumdan büyük bir parça geri dönmemek üzere kayboldu gitti. nedenler çoğaldı. terapiler arttı. depresyondayım. geleceğe dair umudum yok ama olmasını isterim.
bir kız sevmiştim. çok hoş bir yüzü, yumuşacık saçları, yine hoş bir fiziği vardı. kitap da okurdu. ara sıra küfretse de sesi tatlıydı. o artık başkasıyla evli, çcoukları var. o günden beri birkaç kez denedim ama olmadı. kadınları hem anlıyor hem anlayamıyorum. mutluluklarını gözüme sokmadıkları sürece onlara öfkeli değilim.
arkadaş ve dosta gelince, 2016' da ölen köpekciğim kadar iyi bir dostum olmadı. asla kazık atmadı, borç isteyip geri dönmediği olmadı, beni kullanmadı, güvenimi zedelemedi. 2016' da onu kaybettim. nedense hep iyiler erken gidiyor zaten. Allah babamı korusun.
futbol konusunda şanslı mıyım yoksa hissiyatım mı kuvvetli ? bilmiyorum. galatasaray' ı 2-0 yenildiği bir maçtan sonra, çocukken desteklemeye başladım ve beni asla terk etmeyen aşkım oldu. çoğu kadının aksine beni terk etmedi üstelik. hem futbol hem basketbolda avrupa kupası kazanan tek türk kulübü de olduk. bu mutluluk bizim.
kendimden bahsetmek istedim. buraya kadar okuduysan teşekkür ederim. beni kırdığın için seni affediyorum, seni kırdığım için özür dilerim. neticede hepimiz insanız ve hayatlarımız farklı. ben yazdım, sen okudun, burada bitti ama yarın ne getirir ? bilinmez. kendine iyi bak. ben de deneyeceğim.