bugün

imamoğlu aday olursa alır

yanlış önerme.

eğer ibb başkanlığını kazanmasaydı doğru olabilirdi ancak ibb yönetiminde gösterdiği kifayetsizlik ve beceriksizliği, takiyeci olması, algıdan başka bir şey yapamaması, bir yönetici olarak gösterdiği b.ktan performanstan istanbul'da aklı başında birinin oy verme ihtimali yoktur.

bu adam cb olsa sürekli eski cb'den kalan işleri "ben yaptım" derken, önemli ve hemen yapılması gereken işleri "ödenek bulamadık, imf kredi vermiyor" derken, ağlarken, "çok üzülüyorum" derken filan görürüz bol bol, onun dışında bir b.ka da yaramaz.

laz bir müteahhit olum bu adam. rte'ye karşı bu adam aday olsa gider rte'ye basarım oyu direkt hiç düşünmeden. bu adam öyle sandığınız gibi, genç, ahlaklı, tuttuğunu koparan, cevval, zeki bir adam değil ki. ibb yönetimi ortada. 4 yıl oldu görevi alalı daha deprem konusunda istanbul'da bir adım atmışlığı yok. adım atmışlığı olmadığı gibi bir de kentsel dönüşümün önünü tıkayıp, deprem direnci için ayrılan bütçeyi kısıp, reklam faaliyetlerine yöneltmiş bir adam. hani uzaktan genç, dinamik ve dürüst filan sanıyorsunuzdur da, öyle olmadığını bilin istedim.

mansur yavaş 1000 kat iyidir. ama tabi şimdi bu işin dinamikleri var, ekrem imamoğlu hdp'den oy almak demek, mansur yavaş hdp'den oy alamamak demek. hesabını kitabını yapmışlardır.