bugün

müge anlı

Sinan konusunda patladı…
- bence adam katil.
- ama sosyopat. Yani empati diye bir durumu yok, adam senin canının yandığını falan iplemiyor, sen ona göre sadece avsın.
- bu adam müge anlı’nın klasik taktiklerine düşmez, mevzu da köy yerinde. Kamera yok, bir şey yok.
- teyzelerde de mevzu derin, buna poşet moşet taşıtmışlar, bir biçimde telefonlarını almış..
- adam biraz da buraya güvenerek çözülmedi. Gittiler, çok da temeli olup olmadığı belli olmayan bir beyanla kuşu kafeslediler.
- iyi oldu mu, oldu. Adamın dışarıda olmamasına seviniyorum, aMa bu şekilde değil. Adıyla sanıyla kendi suçundan, teyzeleri bularak falan olmalıydı.
- bu abla da, fazlaca “arkam aşırı sağlam”a getiriyor. Öyle olabilir ama bunu fazlaca göze sokması, yöntemlerinin ya da ulaştığı sonuçların mahkeme nezdindeki meşruiyetine de gölge düşürebilir. Herifin biri “müge anlı’nın sağlam arkası bana tezgah kurdu” dese hem o kadar emeğe yazık olur, hem katilin/tecavüzcünün biri salınmış olur… antipatik görünmesi de cabası… onu da bırak, bazen gerçekten işe yarayabilecek olan o arkaya da zarar veriyor, verebilir. Güzel bir iş yapıyor ama bu ara güzel bir biçimde yapmıyor.
- bence yakında teyzeye tatil verirler. Fakat iyi olmuş da demem.. bir noktada toplumsal bir hizmet de görüyor. Palu ailesi gibi bir cehennemlikler topluluğu ile aynı yolda yürümüyorsak, müge anlı ve ekibinin çabalarına da vefa gösterilmeli..
- ama bu aralar yolu yol değil. Bu kadar sansasyonel olmayan bir iki vaka ile mevcut antipatinin izlerini silmeli, biraz da davranışlarına çeki düzen vermeli.
güncel Önemli Başlıklar