bugün

ülkesini düşünmeyen erdoğan ı kahraman yapmak

yerel seçimlerde, yükselen israil karşıtlığını bugünkü panelde partisine kazandıran, ama türkiye'nin itibarını yerlere seren kişilik.

adam baktı anayasa mahkemesi kararı yok, türban yasağı yok, tsk muhtırası yok bari gidip israil reisicumhuruna bozuk çalayım da üstümdeki tozu bir atayım dedi.
bu millet eyer mi? beyan buyrula hak bilir ki:evet yer.

türkiye'deki parti kongrelerinde, mitinglerinde veyahut grup toplantılarında "muhaliflerine" kuran okuyarak ayar veren erdoğan bu defa ki panelde israil reisicumhur'una tevrat okuayarak "dinler arası diyalog" a büyük hizmet etmiştir.

allah türkiye'yi korusun diyorum başka birşey diyemiyorum. bu harekete övgüler düzenler hatta atatürk'le tayyip'i bu hareketle aynı kefeye koyanlar bir düşünsenize, yerel seçimler olmasa tayyip bunu yapar mıydı acaba??? ciddi ciddi düşünün vallahi bir art niyetim olmadan soruyorum.

deniz baykal hocam sen ne yaparsan yap bu adamı da partisini de deviremezsin. ben pes diyorum. sen ne istersen yap.

ayrıca günün kaybedeni saadet partisi'ne de kocaman bir geçmiş olsun. sen uğraş mitingler yap bilmem ne yap. kamuoyu oluştur. hooop diye bir akşam rakip marketin sahibi senin müşteriye konuversin.

allah selamet versin bu memlekete.