bugün
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması6
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı53
- aylık 362 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- ahıra giriş2
- her gün tıraş olmak3
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- deniz gül2
- suavi nin konyalı olması3
- dünyevi nihilizm3
- tek başına tatile giden erkek2
- treni kaçırmak2
- berberlere zam gelmesi7
- sabah 5de uyananı ziksinler3
- ankara mı istanbul mu10
- maasların anormal yuksek olması2
- sinekkaydı gezmenin bağımlılık yapması2
- destur zall hazretleri online3
- 20 haziran 2026 hollanda isveç maçı2
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- okulda felsefe dersinin gereksiz görülmesi2
- 20 haziran 2026 tr'nin dünya kupasından elenmesi2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- düşüncelerin gücü2
- seni hayata bağlayan şey4
- platonik aşk2
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- kedilerle iletişimin gizli yolu4
- 19 haziran 2026 abd avustralya maçı2
- anın görüntüsü12
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- 13 seçim kaybetmedim7
- biz veleybol ülkesiyiz2
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- uzun süreli ilişkinin sırrı4
- köyde gece tuvalete gitmek4
- türkiye a milli futbol takımı13
- son görülen rüya5
- istanbul vapurları2
- yazar k4
- işkembe sandviç2
- montella'nın mağlubiyet açıklaması5
- 20 haziran 2026 brezilya haiti maçı2
- aylık 360 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- bizim çocuklar başardı6
- ertuğrul polat2
- topuklu ayakkabı5
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- kim kahve yapmak ister2
- işi düşünce aramak4
Seni üzücek bir olay olduğunda buna üzüleceğini bildiği halde nasıl böyle yapar fikri içini kemiriyor içine dağılan bir uyuşturucu gibi acı verse de bağımlısın seviyorsun.duvarları öyle bir örmüş ki yine sen o fethettiğin duvarları her zaman sınırlayıcı koyuyor elinde bir balyoz yorgun belini doğrulturken tekrar seni duvarların arkasına atmış sevgin ile tekrar işci gibi işine sarılıyorsun duvarları kırmayı sevdiğinden değil duvarların arkasında kalan kişiyi sevdiğinden uğraşıyor bu bütün emek bakıyorsun karşındaki kişi hiç umrunda değil ne olmuş bitmiş nasıl bi durum onun varlığından bile bi haber hangi durum oluşmuş anlamış bile değil nasıl kırıldığından bile haber değil ve olayı dramatize etme diyor zaten sen istemiyorsun böyle durumları kavga etmek istemiyorsun ama tek istediğin ve sadece sadece tek OLAYLARI KENDi GÖZÜNDEN BAKIP ANLAYABiLMESi ama cok sevdiğin için bu senin canını sıkıyor kavga sebebi olarak görüyor bu durumları senin derdin tam tersi sorunları büyümeden çözmek ama işte bakıyorsun ki yıpranmışsın seviyorsun falan ama neyse ya diyip geçiyorsun için sıkılıyor duş alıp kendini bir yerlere atıp kafa dinlemek istiyorsun acaba ben mi yanlış düşünüyorum diyorsun falan olayı objektif yine defalarca ele alıyorsun bakıyorsun yine aynı sonuca cıkıyorsun normalde istiyorsun ki o da senin o düşünceni görsün anlasın olayı ama o hala kendi görüşünü bakışını değiştirmeden olayı öyle kavramakta sonra sevdiğin
Kişinin gözlerine bakıyorsun sana diyor ki gereksiz uzadı konu uzatma kendini anlatmak duvarlara bağırmak istiyorsun olay uzamaktan ziyade çözülsün istiyorsun bakıp derin bi sigara içme isteği oluşuyor içinde cünkü beni anlar dediğin insan sanki artık seni anlamaktan uzak
Kişinin gözlerine bakıyorsun sana diyor ki gereksiz uzadı konu uzatma kendini anlatmak duvarlara bağırmak istiyorsun olay uzamaktan ziyade çözülsün istiyorsun bakıp derin bi sigara içme isteği oluşuyor içinde cünkü beni anlar dediğin insan sanki artık seni anlamaktan uzak
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar